ADRIANA UNGUR & MARIA STEPAN: Genus Coffee pe placul tuturor

El este Trifan Corneliu şi vine din oraşul Lupeni, județul Hunedoara, dar s-a mutat în Oradea acum jumătate de an. În prezent, Corneliu conduce o afacere, Genus Coffee. Şi-a deschis un mic stand în parc, unde vinde numeroase sortimente de cafea.

Trifan Corneliu

CORNELIU TRIFAN

Cafeaua lui este numită de mulți „cea mai bună din oraş”.

L-am întrebat pe Corneliu cum a început toată această poveste a cafelei pe roți. Iată ce ne-a răspuns: „Toată povestea a început în Anglia, unde am stat patru ani, acolo am lucrat în domeniul ospitalier, dar niciodată nu mi-a trecut prin minte să îmi deschid o afacere la baza căreia să stea cafeaua. Într-o zi m-am dus la un eveniment unde am văzut o bicicletă cu cafea, mi-a plăcut atât de mult încât în fiecare seară mă gândeam dacă pot să o fac şi eu. După opt luni în care am pus totul pe foaie, se pare că am reuşit”.

L-am mai întrebat pe Corneliu de unde provine numele „Genus Coffee”: „În timp ce studiam proveniența cafelei, am găsit numele plantei din care creşte cafeaua. Acest nume mi-a plăcut foarte mult şi m-am gândit să facem o legătură între nume si logo”.

Cafeaua de la Geuss o puteți găsi deocamdată doar în Parcul 1 Decembrie, dar în viitor ni s-a spus că afacerea se va extinde si cafeaua lor va putea fi găsită în mai multe puncte ale oraşului.

ADRIANA UNGUR, MARIA STEPAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: