ALINA ZGHIBOLŢ & ALEXA-MARIA FIŢ: De pe străzile din Liverpool la X Factor

Cristian Armando Drăgan este un tânăr cântăreț în vârstă de 26 de ani din București, care s-a mutat in Liverpool. Cristian este absolvent al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu București și al Facultății de Management Turistic și Comercial București.

image001

Cristian Armando Drăgan

Cristian a început să cânte în corul școlar și în activități extracurriculare. Acest talent, Cristian spune ca l-a moștenit de la tatăl său care a  cântat și el când era mai tânăr, cântând atât cu vocea, cât și la chitară.

Cristian a plecat în urmă cu trei ani în Liverpool, după terminarea facultății, deoarece dorea să se angajeze, iar aici în România nu a reușit să își găsească un loc de muncă bun și stabil. Angajatorii nu au vrut să îl angajeze pentru că nu au avut încredere în el, spunând că n-au nevoie de oameni fără experiență.

Ajungând în Liverpool, Cristian și-a găsit un loc de muncă stabil și pe placul lui. Pe lângă acel job, el cântă și pe străzile din Liverpool.

A ales să cânte în Liverpool deoarece acolo cântatul pe străzi este considerat un job. Pe lângă faptul că fac ceea ce le place, cei care cântă pe străzi se distrează și fac câțiva bănuți.

Cristian, văzând că englezii îl apreciază pentru ce face, nu s-a oprit, continuând să cânte pentru ei. În urmă cu doi ani, artistul nostru a ajuns viral pe Internet, scriindu-se un articol despre el în presa locală din Liverpool.

Anul acesta Cristian s-a întors în România pentru a participa la concursul X Factor România. dorind să se remarce și a le arăta și românilor ceea ce poate și ceea ce îi place să facă.

„Jurații sunt foarte tari, au vorbit foarte frumos de mine și sunt foarte corecți”l, ne mărturisește Cristian.

În preselecții el a interpretat melodia lui Olly Murs – „Dear Darlin”, reușind să ia patru de „DA” din partea juraţilor.

Cristian nu are un model, încercând să fie cât mai original. Pentru el, prima urcare pe scenă a fost emoționată dar s-a obișnuit repede, văzând că oamenii îl plac și se bucură împreună cu el, iar bucuria lor l-a făcut să continue.

În viitor el vrea să devină un artist internațional de muzică pop și pop-rock, să pună România pe hartă și să  arate lumii cât de frumoasă este România și cât de frumoși sunt românii.

ALINA ZGHIBOLŢ, ALEXA-MARIA FIŢ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: