ANDREEA RAITA & MIRCEA SABĂU: ,,Beauty is power”

Andreea Creț este o domnișoară în vârstă de 16 ani, elevă la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, o fată cu mult potențial, care a ajuns în scurt timp cunoscută în ceea ce face, un makeup artist de excepție.

image001

ANDREEA CREŢ

Andreea spune că, până a învățat, s-a inspirat din multe tutoriale și din pozele makeup ale artistelor sale preferate cu diferite machiaje. ,,Eu de mică aveam această pasiune pentru machiaj, iar de vreo doi ani am început să o și practic. Totul a început când mă uitam la o poză cu un machiaj – bineînţeles, nu foarte complicat. Curioasă fiind am încercat să îl testez. Din acel moment m-am simțit foarte încrezătoare în mine, spunându-mi în minte: «Okay, vreau să fac asta, pot să fac asta». Din acel moment totul a devenit o pasiune.”

Q & A

REPORTERI: Ce iubești cel mai mult la un machiaj?

ANDREEA: În general, cel mai mult în decursul unui machiaj îmi place să dau contur ochilor și feței.

cret01

Machiaj: Andreea Creţ

REPORTER: Ce înseamnă un job de vis pentru tine? Ai în plan ca pe viitor să continui ceea ce faci și să invesești tot mai mult pentru a crește în acest domeniu?

ANDREEA: Până în acest moment cred că e un job de vis și sunt foarte convinsă că voi investi în el, ajungând unde mi-am propus.

 

REPORTER: Care sunt cele trei obiecte din trusa ta de machiaj fără de care nu poți fii?

ANDREEA: Cele trei lucruri prezente întotdeauna în trusa mea de machiaj sunt fondul de ten, mascara și un gloss. Mărcile preferate de machiaje și produsele pe care le folosesc sunt de la Inglot, NYX, Sleek și Make-up Forever.

cret02

Machiaj: Andreea Creţ

REPORTER: Ai sfaturi pentru cei care sunt mai la început?

ANDREEA: Cel mai important sfat al meu este să ai încredere în tine și să faci cu plăcere ceea ce îți propui. Cel mai mult mă fascinează momentul când văd reacția și zâmbetul fetelor mulțumite de rezultatul final.

Citatul meu preferat este: Makeup is not a tool meant to make an ugly thing beautiful, it is meant only to magnify the beauty that already exists.

au consemnat ANDREEA RAITA şi MIRCEA SABĂU

image002

MIRCEA SABĂU şi ANDREEA RAITA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: