REBECA BREHOI & RALUCA VERDEŞ: Handbalistele şcolii, locul II pe judeţ

În data de 20 martie, a avut loc un meci de handbal în faza judeţeană. Meciul a avut loc în Alesd, unde a participat şi echipa şcolii noastre.

HAND02

Handbalistele noastre au avut de-a face cu jucatoarele de la Marghita, Alesd si de la Liceul Vasile Voiculescu. Meciurile au fost dificile, acestea au reusit sa faca fata, insa au cedat presiunii meciului cu Alesdul, ajungand pe locul II.

Locurile obtinute de echipele participante au fost urmatoarele: echipa din Alesd locul I, echipa Liceului Ghibu locul II, echipa Liceului Vasile Voiculescu locul III si echipa din Marghita locul IV.

cynthia-lacatas

CYNTHIA LACATÂŞ

Iata declaratia unei eleve din echipa Liceului Ghibu, Lacatas Cynthia: „Au fost niste meciuri obositoare si dificile, dar mi s-a parut o experienta interesanta, avand in vedere ca, fiind boboaca, nu cunosteam multa lume din scoala, dar datorita echipei am ajuns sa am mai multi prieteni.

HAND01

Meciurile jucate au fost grele, avand in vedere accidentarea mea in meciul cu Alesdul. Cu toate acestea, am intrat pe teren si in ultimul meci cu Liceul Vasile Voiculescu am reusit sa ajungem pe locul II.”

REBECA BREHOI, RALUCA VERDEŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: