BOGDAN BONDAR: Live la jurnalul Digi24 Oradea

Mai aveam mai puţin de un minut până când urma să înceapă transmisia, aveam emoţii, capul parcă mi se golise şi gura mi se uscase. Unul dintre asistenţi mi-a montat în grabă microfonul şi apoi îi spun prezentatorului: „Cred că mă voi bâlbâi”.

Foto: BOGDAN BONDAR

Foto: BOGDAN BONDAR

Invitat în studiourile Digi24

Am mai scris si in clasa a 9-a despre studiourile Digi24, cand le-am vizitat impreuna cu clasa mea, dar de data asta era diferit, acum nu am venit doar sa fac un tur al incaperilor, ci sa apar live la Jurnalul Digi24 Oradea.

Am fost invitat de domnul Bogdan Bacila pentru a aparea in Jurnalul Digi24 Oradea cu doar două ore inainte, in timpul unui eveniment organizat in cinstea LOGO Paper de domnul Nicolaie Ardelean. Urma sa vorbesc despre performanta realizata de blogul scolii noastre de a atinge 1 milion de vizualizari. 1 milion e un numar mare si ma simteam onorat sa ma aflu acolo si sa am ocazia de a vorbi despre asta.

Foto: BOGDAN BONDAR

Foto: BOGDAN BONDAR

4 şi un sfert

Mi s-a spus sa fiu la studioul Digi24 de sub Pasajul Vulturul Negru la 4 si un sfert, pentru ca Jurnalul urma sa inceapa la 4 jumatate. Am ajuns acolo la timp si am fost prin două dintre incaperile prin care am trecut si acum trei ani cu clasa si pot sa spun ca nu s-au schimbat prea mult.

De cand a inceput Jurnalul Digi24 si pana cand am intrat in studioul TV propriu-zis, am asteptat in camera de productie.

Acolo se intampla toata „magia” care faceau emisiunile Digi24 sa arate atat de bine: compozitia, alegerea cadrelor etc.

„Cred că mă voi bâlbâi”

Când a venit vremea stirii despre LOGO Paper, domnul Bogdan Bacila, care era prezentator in cadrul emisiunii, a vorbit despre stire, iar apoi a inceput un mic montaj video filmat la evenimentul din sala festiva a scolii noastre, in cinstea LOGO Paper.

Cat timp montajul rula, am avut timp sa intru in studio si sa imi fie montat microfonul. Aveam emotii, inima imi batea mai tare decat de obicei si gura incepuse sa mi se usuce.

I-am spus domnului Bogdan Băcilă: „Cred că mă voi bâlbâi”, iar el mi-a raspuns pe un ton calm: „Nu e nimic, şi eu mă mai bâlbâi”, lucru care m-a ajutat sa ma calmez.

Dupa cateva secunde, transmisia a inceput si, desi aveam emotii, m-am descurcat mai bine decat ma asteptam. Nu m-am bâlbâit cum ma asteptam, desi am spus mai multe „aaa”-uri.

Ma bucur ca am avut onoarea de a vorbi despre LOGO Paper si sper ca acest blog sa continue sa creasca si sa produca materiale de calitate, ca si pana acum, si, cine stie, poate intr-o zi poate vom vorbi despre LOGO Paper ca si cel mai mare site de stiri din ţară.

BOGDAN BONDAR

BBOGDAN BONDAR

BOGDAN BONDAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: