MARIA PAŞCALĂU: Invitaţi la nunţi şi în România. Plus VIDEO

Orkestar Skorpioni este o formaţie din Petrovac na Mlavi, Serbia. Formaţia se bazează pe muzica populară sârbească, ţigănească, folk, turbo folk, dar şi pe muzica populară a vlahilor.

image001

Imagine de la repetiţii în studio

Această formaţie a luat naştere în anul 2012, la ziua de naştere a unui membru al formaţiei,  Miloš Pavlović KIKA. Aceştia s-au reunit şi au pus bazele acestei orchestre de succes din Serbia, dar şi de peste hotare.

Orkestar Skorpioni este alcătuită din şapte sau nouă membri, depinzând de eveniment. Membrii acestei formaţii sunt: Miloš Pavlović KIKA şi Dalibor Stanković – armonică, Igor Jović – claviatură,  Dušan Dalipović – chitară,  Jovan Rajić – tobe,  Vlada Alimpijević – saxofon,  Miloš Marković Markash – vioară, Dragana Adamović şi Zlaya Zlatko – voce.

Această formaţie a realizat multe single-uri şi videoclipuri live şi a participat la diverse emisiuni TV locale sau din Belgrad. Toate melodiile pe care le-au realizat sunt încărcate pe YouTube şi pot fi ascultate de toţi cei care îi iubesc. Pentru a-i ţine pe fani la curent cu toate noutaţile apărute, formaţia a creat o pagină oficială de Facebook, de unde pot afla mai multe informaţii despre evenimente, melodii şi date de contact.

Am avut ocazia să-l întreb pe Miloš Pavlović KIKA, şeful formaţiei, despre cum s-ar recomanda în câteva cuvinte. KIKA mi-a mărturisit că se descrie ca fiind un tânăr responsabil, onest, serios, un om de afaceri, dar nu în ultimul rând un acordeonist de valoare al Serbiei.

Miloš Pavlović KIKA s-a născut în data de 10 august 1992, în Vukovac, Serbia. Pe plan local, este foarte îndrăgit de marea majoritate a ascultătorilor, pentru talentul şi efortul depus în a crea cât mai multe melodii pe placul lor.

La capitolul turnee, stau destul de bine. Pe lângă faptul că au de onorat o mulţime de contracte în Serbia, mai sunt solicitaţi şi în România şi Viena.

În ţara noastră vin destul de des la nunţi şi la diverse seri sârbeşti, în special în zona Banatului, respectiv Caraş-Severin.

image002

Orkestar Skorpioni

Pentru final m-am gândit să-i întreb despre planurile de viitor pe care le au. Membrii formaţiei mi-au spus că îşi doresc să exceleze pe plan profesional şi să bucure lumea cu cât mai multe melodii noi.

Pe această cale ţin să mulţumesc întregii formaţii şi să le urez mult succes în tot ceea ce fac.

Foto: arhiva Orkestar Skorpioni

MARIA PAŞCALĂU

maria-pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: