SPRE UN MILION: Lucrurile importante pe care le fac prietenii tăi

ghibu-patricia

Foto: SZMERCSANYI PATRICIA

„Platforma LOGO Paper pentru mine înseamnă locul unde am învățat să mă exprim liber, unde am fost îndrumată de un cadru didactic răbdător şi plin de viaţă. Cu ocazia interviurilor pe care le-am luat anumitor persoane, am putut sa fiu mai sociabilă si mult mai deschisă în comunicarea cu persoane necunoscute”. (Adelina Crişan)

 

„Trebuie să recunosc că îmi place să scriu! Îmi place să discut cu oameni diferiți şi să le spun poveştile, la fel de mult cum îmi place să îmi fac prieteni noi, iar datorită platformei noastre, LOGO Paper, reuşesc să fac toate acestea.

Prin intermediul acesteia, am întâlnit o grămadă de oameni minunați.  Drept exemplu am ales să o dau pe Daria Ştefan, o cântăreață foarte talentată, în vârstă de 12 ani, care m-a fascinat încă de prima dată când i-am ascultat melodiile. Am luat legătura cu ea pe Facebook, prin intermediul unui prieten, Viorel Iliescu. Daria e o persoană foarte comunicativă, finuță şi e foarte politicoasă, iar de când am descoperit-o, îi urmăresc fiecare videoclip nou. Dacă nu era LOGO Paper, poate niciodată nu o cunoşteam personal, iar asta însemna să ratez o persoană perfectă din toate punctele de vedere. Ce e drept, nu mă aşteptam inițial să îmi răspundă, dar mă bucur enorm că a făcut-o.

«Îmi place ceea ce fac! Îmi place să scriu! Dar, înainte de a scrie, îmi place să vorbesc! Vorbesc cu oamenii! Ascult!» – e dintr-o carte, dar simt că mă reprezintă în totalitate.

LOGO Paper ne oferă un avantaj extrem de mare, pentru că putem să ne dăm seama cam cu ce «se mănâncă» meseria de jurnalist, iar asta ne ajută să decidem dacă vom continua sau dacă asta nu ne reprezintă. E o cale prin care învățăm să ne exprimăm mai clar, să devenim publici prin talentul pe care îl avem în a scrie şi prin munca noastră.

Sunt mândră de munca mea, de munca celorlalți, adică de munca tuturor celor care scriem, şi datorită cărora platforma a reuşit să strângă atâția cititori. Țin să le mulțumesc acelora care citesc articolele noastre. Fără voi, munca noastră ar fi irosită!” (Gianina Ban)

 

„Pentru mine, LOGO Paper nu este doar un blog în care trebuie sa scriu in fiecare lună pentru note, ci este mult mai mult decat atât: este ca un părinte căruia poti să îi dezvălui lucrurile importante pe care prietenii tăi le fac. Datorită acestui blog, am ajuns să cunosc foarte multe persoane importante, dar şi să vorbesc frumos despre alte persoane. Când scriu, mă simt ca şi cum aş fi un mic jurnalist, iar când văd că materialul este citit şi apreciat, mă simt mândra de ceea ce fac.

La început nu m-as fi gandit ca ma voi descurca si ca voi putea face un material, dar acum imi dau seama ca totul începe de undeva, iar acum a devenit o pasiune. Acum totul este mult mai uşor pentru mine, iar lucrurile în echipă mă motiveaza foarte mult, în special materialul făcut cu una dintre prietenele mele.

LOGO Paper m-a făcut să îmi descopăr pasiunea pentru scris şi, chiar dacă sunt o persoană foarte timidă, am ajuns să depăşesc această treaptă.” (Elena Ciorba)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: