DENISA LEAC: Ghibu luptător până la sfârşit. Plus VIDEO

Am avut-o ca invitată în studio pe colega noastră, Adriana Stiube, din clasa a 10-a B. Aceasta a fost de acord să ne spună câte ceva despre gala CSR la care a participat pe data de 8 decembrie 2016, la Hotel Ramada.

Adriana ne marturiseşte: „A fost un eveniment minunat,cu o atmosferă foarte placută, atmosfera propice pentru a ne prezenta proiectele”. Prezentarea a constat în pregătirea unui stand în cadrul căruia fiecare a încercat să-şi ilustreze cât mai bine proiectul.

Prezentarea propriu-zisă a început la ora 18. La bursa au participat şapte echipe, fiecare urmand să îşi prezinte proiectul printr-un discurs şi o prezentare în Power Point. Colega noastră, Adriana, a fost însoțită de Narcisa Daraban din clasa a 11-a D. Cele două au reuşit să facă o figură frumoasa şi, astfel, cu ajutorul firmelor generoase, au ajuns să atingă şi chiar să depăşească suma de 9.000 de lei, adunând peste 10.000 de lei.

„Dorim să mulțumim tuturor celor care au donat şi au crezut în proiectul nostru, în special Roxanei Trifa, care ne-a ajutat cu proiectul de la inițiere şi inclusiv în seara galei, si domnului Bekesi Csaba, şeful AJOFM, care în urma cu aproximativ trei săptamâni ne-a facut o vizită prin care ne-a asigurat de implicarea totală în proiectul nostru”, ne-a declarat Adriana.

În continuare iată lista cu firmele, asociaţiile şi persoanle care ne-au susţinut. Multumiri tuturor!

01-lista

02-lista

Aşadar, le ținem pumnii şi hai să încercăm cu toții să fim „Puşi pe treabă”!

DENISA LEAC

denisa-leac

DENISA LEAC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: