ALINA ZGHIBOLŢ & ALEXA-MARIA FIŢ: Marcel pentru titlul X-Factor. Plus VIDEO

Marcel Roșca este în vârstă de 26 de ani din Chișinău, Republica Moldova, tânăr talentat, ce se luptă în finala X-Factor pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și titlul de X-Factor România 2016. este pentru a doua oară la X-Factor, anul trecut participând cu grupul vocal Bravissimo, grup ce a ajuns până în finală.

Marcel cântă de la vârsta de 3 ani şi spune că a moștenit acest talent de la mama lui. A urmat Școala de Arte „Alexei Stîrcea” şi Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”, ca în final să fie student la Universitatea de Muzică din București. Marcel ne spune că nu și-a ales acest domeniu, ci așa a fost să fie; asta este menirea lui în viața.

X-Factor pentru el este cea mai frumoasă experiență din viață și peste ani de zile își va reaminti tot ce s-a întâmplat în această perioadă.

Pentru el, jurații X-Factor sunt oameni profesioniști care ştiu cum ar trebui să fie un artist pe scenă. „Sunt oameni experimentați, care știu cum să te motiveze să mergi mai departe”, ne spune Marcel.

În audiții, Marcel a interpretat piesa „Runnin’ (Lose it all)” de la Naughty Boy și Beyonce, prestație care a luat patru de DA,mergând în etapa următoare, ajungând în echipa lui Brenciu.

„Horia Brenciu este cel mai tare jurat. Cu el nu te plictisești niciodată și este omul care le știe pe toate”, spune Marcel.

Marcel ne spune că Horia este același om, indiferent de circumstanțe; cum este pe scenă și în interviuri, așa este și în viața de zi cu zi.

Un profesor – indirect – pentru el fost Brian McKnight, care, din punctul lui de vedere, este cea mai buna voce din lume.

Când a urcat prima dată pe scenă, era foarte emoționat. Pentru Marcel, fiecare prestație și fiecare urcare pe scenă este un nou examen.

Muzica este un stil de viață pentru el, face și gândește asta zilnic. Muzica face parte din el și activitatea lui zilnică: „Muzică voi face toată viața, cu asta m-am născut și cu asta voi merge până la sfârșit”.

În semifinală, a interpretat melodia „Săracă inima mea” de la Nicolae Furdui Iancu.

Pe Marcel îl puteți vedea vineri în finala de la X-Factor și îl puteți vota trimițând  un sms cu textul „Marcel” la 1313.

ALINA ZGHIBOLŢ, ALEXA-MARIA FIŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: