ANDRADA NIŢU & ALEXANDRU LAZA: George, viitor Mister Boboc

Balul Bobocilor din acest an scolar va avea loc pe data de 13 ianuarie, la restaurantul Club Art din Baile Felix. Unul dintre bobocii care vor participa este George Gantea, elev in clasa a IX-a A. In urma interviului pe care i l-am solicitat, acesta ne-a oferit cateva informatii despre participarea sa la Balul Bobocilor.

george-gantea

GEORGE GANTEA

George spune ca spera ca participarea lui la acest eveniment sa fie una de neuitat, in care sa se distreze si chiar sa castige alaturi de partenera sa, Mirela Gavris.

Cele care ii indruma in realizarea unui moment care reprezinta America sunt Bianca Borta si Denisa Trip, carora tine sa le multumeasca pentru ajutorul acordat, dar si pentru rabdarea de care dau dovada.

George ne-a marturisit ca reuseste foarte bine sa-si imparta timpul; fiind atent la ore, nu mai este nevoit sa repete acasa, astfel că profita de timpul ramas, pregatindu-se mai mult pentru bal.

gantea

La intrebarea „Ce mesaj ai pentru sustinatorii tai?”, acesta ne-a raspuns: „Le multumesc anticipat tuturor celor care ma vor sustine”.

ANDRADA NIŢU, ALEXANDRU LAZA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: