ALEXANDRA REŞTEA: Din descoperit în descoperitor

Marius Molan este de profesie avocat, absolvind Facultatea de Drept din Oradea, dar și absolvent al Institutului de modă ILBAH Ateliere București și formator în domeniul dezvoltării personale și modelare, deținând calitatea de fashion stylist autorizat de Agenția Națională a Calificărilor din România.

image001

MARIUS MOLAN

Marius a fost model de la vârsta de 16 ani, așa că și-a deschis propria lui agenție de modeling în 2006, colaborând cu cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu, numită MModels România. Prima prezentare de modă a fost în 2007, având loc în incinta centrului comercial Lotus Center, chiar la deschiderea acestuia.

Marius ne spune că a înfiinţat agenția în scop educațional, el fiind formator, fashion stylist, trainer style și instructor de modele: „Această agenție este un proiect educațional care conferă posibilitatea tinerilor să se formeze și să se modeleze atât din punct de vedere fizic, estetic, cât și al caracterului, prin dobândirea atitudinii corespunzătoare, raportată la un sistem de valori bazat pe frumusețe în general, pe caracter și îndreptarea pașilor spre succes.”

Un curs la această agenție costă 400 de lei și durează o lună, iar la sfârșit cei mai buni dintre cursanți  pot încheia un contract pe un an cu agenția. Pe toată această perioadă, toți cei înscriși vor beneficia de ședințe foto permanente realizate de fotograful de fashion Emil Kasa, în vederea realizării compozit card-ului, cât și a portofoliului aferent.

Printre primele modele ale lui Marius care au ajuns să fie cunoscute se numără Amalia Herlaş, care a câștigat Miss Oradea la primul concurs de Miss din Oradea, după care a ajuns să pozeze pentru importante branduri vestimentare din Turcia, obținând astfel un portofoliu impresionant, fiind în prezent pe lista acelora de la Milano.

Singurul model masculin care a obținut titlul de Mister Universitaria România a fost Gheorghe Filimon, fiind format tot in cadrul MMR.

MModels deține în prezent 30 de modele semnate exclusivist.

image003

Marius Molan alături de subsemnata

În luna februarie a acestui an, Marius a fost invitat la Milano Fashion Week de către cunoscuta casă de moda Versace, urmând ca în februarie anul viitor să colaboreze cu o serie de modele care vor fi contactate de la următoarea ediţie.

Cel mai recent eveniment organizat de MMR a fost Beauty Focus Oradea,în cadrul căruia Marius Molan, în calitate de fashion stylist, a lansat colecţia Rustica, a designerului Ioana Georgescu, care a avut loc la Trade Center Oradea.

Pe data de 18 noiembrie 2016, începând cu orele 18:00, Magazinul Crişul și MModels organizează evenimentul numit Crişul Fashion Day, la acest eveniment fiind lansate următoarele zece cursante, care au ocazia de a absolvi cursul de model, care vor prezenta colecțiile de toamnă – iarnă și de gală.

MModels Romania este formată din Marius, fotograful Emil Kasa, instructor de formare Larisa Bianca Tamaş și cu colaborarea Cosmo Beauty School.

ALEXANDRA REŞTEA

image004

ALEXANDRA REŞTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: