ALEXA-MARIA FIȚ & ALINA ZGHIBOLȚ: Lăudată de Thomas Grazioso

Ea este Alexandra Tănăsoiu, o adolescentă de 18 ani care frecventează Liceul Teoretic Ștefan Odobleja și școala de canto Art Music din Capitală, și este una dintre concurenții X-Factor de anul acesta. Alexandra cântă de la vârsta de 12 ani și nu trece o zi fără să cânte.

image001

Alexandra Tănăsoiu

„Modelele mele în domeniul muzical sunt în România Andra, deoarece și-a păstrat o imagine imaculată și a rămas în top până la momentul actual, și afară Jessie J., care este cea mai tare”, spune Alexandra.

Cât despre viața din spatele scenei, artista noastră este o fata simplă, muncitoare și ambițioasă, care se ține de școală și încearcă să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

Ca orice alt artist, când a cântat pentru prima dată pe o scenă avea mari emoții, îi bătea inima foarte tare și îi tremurau mâinile; avea impresia ca îi fugea pământul de sub picioare și îşi dorea să nu dezamăgească.

Pentru tânără artistă, experiența X-Factor este cea mai frumoasă: „Este minunat să vezi că publicul te aplaudă și juriul te sprijină și sunt alături de tine. Nu pot să-mi scot din minte acea scenă! Cât despre atmosferă, a fost Wow!”

image002

Dintre membrii juriului X-Factor, preferatul Alexandrei este Carla’s Dreams, mentorul ei, care a învățat-o multe lucruri și căruia îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru aceasta. Însă nu disprețuiește nici restul juriului: îi iubește pe Ștefan Bănică, pe Horia Brenciu, care îi este ca un tată, și pe Delia, care este precum o mamă protectoare.

Artista colaborează cu Angelo Pellechia de la Denmont Event & Management, care de asemenea este managerul lui Thomas Grazioso, prieten al blog-ului logopaper. Aceasta ne spune că este minunat să colaboreze cu Angelo și îi mulțumește pentru tot sprijinul acordat.

În curând, Alexandra va lansa o piesă în limba română intitulată „Nu te-am uitat”, care speră să ajungă hit.

image003

Alexandra și Thomas sunt foarte buni prieteni și așa vor și rămâne. „Este o fată cu un mare talent! Trebuie să crească, să studieze bine și să-și cultive acest talent, pentru a scoate tot ce este mai bun din ea. Fără îndoială, este o fată frumoasă; de fapt, eu știu că de asemenea lucrează şi în domeniul modelling-ului. Poate într-o zi vom face un duet împreună! Îmi  doresc să-şi poată realiza visele, pentru că este o fată bună. Am avut plăcerea de a-i cunoaște părinții şi prietenul, care participă împreună cu ea la X-Factor. Cei doi sunt un cuplu foarte frumos!”, ne declară Thomas.

În final, adolescenta ne spune: „Muzica este aerul meu, modul prin care spun îmi pare rău sau îmi exprim fericirea. Muzica este însăși viața exprimată în note.”

Aceste informații ne-au fost oferite de Alexandra Tănăsoiu și Thomas Grazioso, iar pozele provin din arhivele personale ale acestora.

ALEXA-MARIA FIȚ, ALINA ZGHIBOLȚ

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: