Două locuri doi

feat

În data de 8-9 octombrie, selecționata liceului nostru s-a prezentat la un turneu internațional din Serbia cu trei categorii de vârstă,respectiv trei echipe: speranțe (2003-2004) , minivolei (2005 și mai mici) și junioare (2000 și mai mari). Acest campionat este organizat cu ocazia zilelor orașului Kikinda și este numit Ludaja Kup.

Anul acesta am sărbătorit zece ani de participare la acest turneu, anul 2012 fiind împodobit cu un loc întâi.

În cadrul competiției, jucătoarele echipei de junioare au făcut parte dintr-o grupă de cinci echipe, fiecare echipă jucând patru meciuri, luând locul doi ; jucătoarele echipei de speranțe au luat locul nouă, jucând trei meciuri în urma încrucișărilor a două grupe a câte cinci echipe, iar jucătoarele echipei de minivolei au luat locul doi, de asemenea.

Echipele au fost pregătite de prof. Ioana Sanislav și prof. Rodica Sanislav.

„Am ajuns vineri seara târziu din diferite probleme,în schimb sâmbătă după meciuri am mers să ne relaxăm în oraș. Acolo au fost tot felul de tarabe cu mâncare, dulciuri, suveniruri, haine, bijuterii sau chiar lucruri pentru copii. În centrul orașului era amplasată o scenă, unde au cântat diferiți artiști din Serbia. După ce am trecut de scenă, am dat de un parc de distracții, unde erau un ciocan care te învârtea în toate părțile, mașinuțe, un carusel etc. Toată lumea era entuziasmată. Peste tot trebuia să aștepți, deoarece erau oameni foarte nerăbdători, care se împingeau pentru a încerca lucrurile din parc sau pentru a mânca. Într-un final, am ajuns în camere, rupte de oboseală și am avut cel mai odihnitor somn”, a declarat componenta echipei de junioare, Anamaria Pintea.

De mâine , vă invităm să vă susțineți echipa iubită la Cupa de Toamnă, organizată de Liceul Teoretic Onisifor Ghibu cu sprijinul DJTS Bihor. La edițiile anterioare, arbitrajul a fost asigurat de studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din Oradea.

Această competiție se desfășoară din anul 2003, timp în care au participat echipe din Ungaria, Serbia, Croația, Polonia, echipe locale, dar și din Tg. Mureș, Timișoara, Cluj, Arad, Ocna-Mureș și Ștei.

Competiția va începe în jurul orei 9. Vă așteptăm!

Echipa ERASPORT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: