GEORGIANA ŞTIUBE & ELENA CIORBA: „Muzica mă defineşte în totalitate”. Plus VIDEO

Denisa Dehelean, o tanara in varsta de 16 ani din Liceul Teoretic Lucian Blaga, in clasa a X-a C, are o puternica pasiune pentru muzica. Ea ne-a oferit cateva informatii despre viata ei de cantareata.

denisa

Totul a inceput in clasa a VI-a, cand a cantat melodia “Last Christmas”, iar profesoara de muzica i-a observat talentul, spunandu-i sa mearga la ore de canto. Ea a facut canto doi ani la Palatul Copiilor, de placere, iar de doi ani face la Meda Music canto de performanta.

Denisa a avut mai multe profesoare de canto, dar in prezent ii este indrumatoare doamna Meda Horjan. Aceasta are repetitii martea si uneori sambata, intre orele 15:00-16:00, la Meda Music, insa, fiind foarte pasionata de muzica, repeta si acasa.

Denisa a cantat la diferite spectacole, festivaluri, la Teatrul de Stat, in Parcul Balcescu, in Cetate, la Maramures, Cluj, Brasov si chiar in Lotus. Ea a participat si la concursuri precum ,,Artist de Bihor’’, ,,Lira”, ,,BranMusicFast” si ,,Floare de Lotus”.

Denisa a participat si la o tabara de film şi a jucat intr-un film unde a interpretat piesa ,,La limita”. Graţie taberei de film, a cunoscut majoritatea actorilor care au jucat in serialul ,,La bloc”.

,,Nu imi pot imagina viata fara muzica, pentru mine muzica este aerul pe care il respir, este o parte din mine, este ceea ce ma defineste in totalitate”, ne marturiseste Denisa.

GEORGIANA ŞTIUBE, ELENA CIORBA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: