ADELINA CRIŞAN & REBECA BREHOI: Importanţa sportului în viaţa unui copil

Poate nu multi din parinti pun accent pe importanta sportului in viata unui copil, deoarece unii spun ca e doar o pierdere de timp si de bani.

image001

De ce este important sportul in viata unui copil? Deoarece il formeaza frumos si sanatos. In primul rand, scapa de jocurile de pe calculator, creste intr-un mediu antrenant si armonios, are un program care trebuie respectat cu sfintenie. Practicantii de sport, chiar daca nu e el de performanta, au o altfel de gandire, si anume mai sanatoasa daca putem spune si asa. Nu reactioneaza violent.

Am cerut parerea unui copil care nu practica sport si unuia care practica.

Carina Ifrim, nepracticanta de sport, ne declara: „Sportul in viata unui copil ocupa prea mult din timpul alocat invataturii. Este obositor sa te ocupi si de scoala si de sport. Plus ca parintii sunt pusi in pozitia de a da bani pe cotizatiile lunare si toate necesitatile copilului.”

„Sportul este foarte important in viata unui copil, deoarece isi formeaza atat fizicul, cat si psihicul frumos si creste intr-un mediu armonios”, ne-a declarat Oana Taichis, practicanta de sport.

Chiar daca este costisitor, merita sa investesti in cresterea copilului tau intr-un mod mult mai sanatos si mai echilibrat.

ADELINA CRIŞAN, REBECA BREHOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: