ADELINA CRIȘAN: Județul Bihor din nou în liga secundă

Săptămâna trecută a fost un moment important pentru echipa de fotbal CS Luceafărul Oradea. Această echipă masculină, cunoscută de iubitorii de fotbal locali, a promovat in Liga 2.

image001

Această promovare a survenit după un șir de victorii printre care victoria de sâmbătă împotriva echipei clujeană Unirea Jucu, unde Luceafărul s-a impus cu scorul de 2-0. Echipa bihoreană avea deja un avantaj destul de mare față de următoarea echipă din clasament.

Lotul Luceafărului este compus din următorii jucători: Alin Goia, Alexandru Radu, Salif Nogo, Sergiu Bactăr, Cristian Cigan, Adrian Balea, Alin Floruț, Paul Mihuța, Istvan Balla, Constantin Roșu, Eduard Pap, Paul Chiș-Toie, Sergiu Arnăutu, Mădălin Popa, Flavius Drăgan, Ionuț Ban, Daniel Supuran, Ionuț Hlinca, Alin Țegle, Marius Feher, Alexandru Sorian.

image002

Jucătorii sunt sunt antrenați de catre domnul Marius Popa, antrenor principal, si Florin Lupuț, antrenor secund. Antrenamentele se desfășoară la Baza Sportivă Luceafărul Felix.

Iubitorii de fotbal ai județului nostru se pot simți consolați. Chiar dacă FC Bihor nu mai există, steagul fotbalului bihorean este dus mai departe de cei de la Luceafărul.

ADELINA CRIŞAN

ADELINA CRIŞAN

ADELINA CRIŞAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: