O relaţie cu Dumnezeu?

DE MICI COPII AM FOST ÎNVĂŢAŢI DE RELIGIE ŞI DE OAMENI RELIGIOŞI CĂ DUMNEZEU E UN DUMNEZEU MÂNIOS, NERVOS. IMAGINEA RELIGIEI FALSĂ DESPRE DUMNEZEU ESTE UNA MANIPULATOARE ŞI, MAI RĂU, DĂUNĂTOARE NOUĂ.

Foto arhiva personala Paul Moza

Foto: arhiva personală Paul Moza

Multi il vedem gresit pe Dumnezeu. Il vedem multi dintre noi ca fiind un barbos ce sta pe un nor si trage cu tunete si fulgere. Doresc astazi sa iti comunic despre adevarata dragoste a lui Dumnezeu pe care o are pentru tine, pentru aproapele tau, pentru vrajmasul tau si pentru fiecare dintre noi.

Biblia ne spune ca Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu te iubeste cu o dragoste neconditionata. Nu cu cea prezentata de religie, o dragoste conditionata: Daca faci asa, atunci Eu…, sau Daca faci ceva … te voi …. – asemenea expresii toxice pentru mintea si sufletul nostru se raspandesc tot mai mult. Dumnezeu te iubeste cu o iubire vesnica, neconditionata. Nimic din ceea ce religia iti vinde nu va putea vreodata sa diminueze dragostea Lui Dumnezeu pentru tine, nu va putea vreodata sa schimbe dragostea Lui pentru tine, pentru ca Dumnezeu nu este o religie anume, iar Dumnezeu nu cauta la tine o religie, El cauta o relatie personala cu tine, o relatie in care tu sa ii vorbesti, sa ii spui toate nevoile tale, in care tu sa-I vorbesti prin rugaciune.

For the rest read Paperless

VLAD BOTIŞ

VLAD BOTIŞ

VLAD BOTIŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: