UPDATE Competiția s-a sfârșit pentru echipa Ghibu

La fel ca și în anii trecuți, la nivel de țară se organizează competiția de fotbal intitulată „Cupa Coca-Cola”, unde participă de obicei toate școlile din oraș, fiecare având o echipă. Printre acestea se numără și echipa Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea. Portarul echipei ne va da în următorul interviu câteva detalii despre cum a parcurs competiția pentru ei anul acesta. 
fotbal
REPORTER: Mai întâi de toate, spune-ne ce înseamnă Cupa Coca-Cola pentru tine?
ALIN TORJ: Pentru mine, Cupa Coca Cola inseamna o alta provocare, o incercare sa ne dovedim calitatile de fotbalisti, sa aratam ce putem si sa ne simtim bine impreuna ca echipă.
REPORTER: În ce mod te motivezi înainte de meci?
ALIN TORJ: Înainte de meci ma motivez singur gandindu-ma ca trebuie sa castigam, ca suntem capabili, ca putem face asta, sa nu facem de ras si ca fiecare meci castigat e un plus de experienta si valoare adunata echipei și școlii.

REPORTER
: Care sunt noii componenți ai echipei Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, având in vedere că majoritatea dintre cei de anul trecut au absolvit?
ALIN TORJ: Majoritatea sunt o noutate in echipa, pentru ca fata de anul trecut doar trei am ramas in echipa de anul acesta. Noii componenti ar fi cei trei boboci, Talpoș Sebastian, Miculescu Tudor si Cristea Octavian, apoi Uvegheș Sorin, Stelian Alex, Zdroba Rareș, Gentiu Madalin, Popa Bogdan si Lăzau Marius.
REPORTER: Care au fost echipele cu care v-ați confruntat în acest an?
ALIN TORJ: Echipele cu care ne-am confruntat au fost Liceul de Arte, Pedagogic si Mihai Viteazul.
alin torj

ALIN TORJ. Foto: Giulia Tuduc

REPORTER: Cum a decurs primul meci? Ce rezultat ati obținut?

ALIN TORJ: Primul meci a decurs perfect, am reusit sa obtinem victoria cu 21-2, altfel reusind sa ne motivam puternic pentru meciul cu Liceul Pedagogic.
REPORTER: Cum a decurs cel de-al doilea meci? Dar rezultatul?
ALIN TORJ: În al doilea meci am obtinut din nou victoria cu scorul de 15-5, astfel asigurandu-ne locul in finala pe localitate cu Mihai Viteazul.
REPORTER: Cum a decurs cel de-al treilea meci?
ALIN TORJ: În ultimul meci din pacate, cu toate ca am condus o buna parte din meci, cu un gol sau două diferenta, o mutare a fost fatala pentru victorie, adversarii reusind sa ne egaleze, iar un ultimele minute sa  marcheze golul calificarii chiar cu cateva secunde dupa ce noi am ratat o ocazie monumentala, mingea lovind bara, din pacate.
REPORTER: După  înfrângere ați fost eliminați din competiție sau vor mai exista și alte meciuri?
ALIN TORJ: Am fost eliminati din campionat, urmand sa putem juca doar la anul.
REPORTER: Care a fost reacția echipei și in special a domnului director, Pirtea Ioan, la aflarea rezultatului ultimului meci?
ALIN TORJ: Reactia echipei a fost nervoasa, pentru ca am pierdut din cauza aceleasi greseli tactice pe care stiam ca nu trebuie sa o efectuam. Cat despre reactia domnului director, nu am avut ocazia sa vorbim cu dansul a doua zi dupa meci, dar luni sunt sigur ca vom discuta despre eveniment.
REPORTER: Care sunt șansele ca anul viitor să participați din nou la aceasta competiție? Vă doriți acest lucru?
ALIN TORJ: Şanse sunt, pentru ca inscrierile sunt la libera alegere, doar ca inainte eu cu restul colegilor mei de echipa vom avea o discutie in privinta lotului si sa rezolvam problemele care ne impiedica să obtinem rezultate favorabile.
a consemnat GIULIA TUDUC
GIULIA TUDUC

GIULIA TUDUC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: