CAMELIA BORTOŞ & DARIUS BUCUREAN: Paula la preselecţiile X-Factor. Plus AUDIO

Nu doar că este o fată deosebit de frumoasă, prietenoasă şi nostimă, Paula Floroi, elevă în clasa a VIII-a C a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, este şi înzestrată cu o voce uimitoare.

A făcut primul pas spre cursurile de canto acum doi ani, fiind sfătuită de prietenii ei să practice aceste cursuri, deoarece are o voce de aur.

„Această decizie am luat-o nu neaparat că am fost împinsă de cineva, doar că prietenii mă sfătuiau să mă apuc de canto, deoarece sunt talentată şi că ar fi un păcat să nu le practic. În februarie voi împlini doi ani de când practic canto.”

Paula ne mărturiseşte că tatăl ei nu a fost de acord la început, însă la insistenţele ei, acesta a cedat, în momentul de faţă având parte de sprijinul ambilor părinţi.

A participat la preselecţiile de la X-Factor în 28 mai 2014, însă nu a fost aleasă datorită faptului că nu avea 14 ani împliniţi.

„A fost o experienţă, sincer, să particip la preselecţii, în ciuda faptului că nu am fost aleasă, dar pe viitor voi şti ce şi cum. A fost ok, deşi am avut nişte emoţii de tremuram toată.”

Aceasta ne povesteşte despre cursul de canto: „Păi e o oră doar a mea, în care jumătate de oră îmi încălzesc vocea, fac vocalize şi o jumătate de oră cânt ce îmi dă profesoara mea, Meda Horjan de la Meda Music.”

Paula ştie să cânte şi la chitară, iar în viitor îşi doreşte să participe la Vocea României, dacă va mai fi pe atunci, să participe la cât mai multe concursuri şi o carieră în muzică.

CAMELIA BORTOŞ, DARIUS BUCUREAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: