UPDATE Fotbalistele din Ghibu

Anul 2015 aduce noi şi noi surprize atât în plan şcolar, cât şi în plan sportiv. Doamna profesoară de sport Andreea Ladanyi a dat o şansă şi fetelor din Liceul Onisifor Ghibu de a se afirma în sportul-rege, fotbalul.

Doamna profesoară Ladanyi a înfințat echipa de fotbal feminin a liceului notru. Echipa s-a format repede şi cu jucătoare foarte talentate, fapt ce denotă că nu numai băietii sunt atraşi de fotbal, ci şi fetele liceului nostru.

Fetele se pregătesc din greu, având în vedere că peste puțin timp vor participa la primul lor meci din cariera de fotbaliste. Nu avem nici o îndoială că fetele noastre vor ieşi câştigătoare şi vor duce spiritul Ghibu mai departe.

Echipa de fotbal feminin a Liceului Onisifor Ghibu este formata din 11 fete din clasele X-XI, acestea sunt: Bustea Andreea, Fulop Larisa,  Crisan Adelina, Oana Taichiş, Cotro Denisa, Raseanu Alexandra, Cirtea Ionela, Negruţ Carmina, Dărăban Miruna si subsemnatele.

Antrenamentele se desfăsoara in sala de sport de  a Liceului Onisifor Ghibu in zilele de luni si joi intre orele 14 şi 15:30. Echipamentul pentru antrenamente constă in incaltaminte sport si trining.

Pentru  a face parte din echipa de fotbal feminin trebuie sa va inscrieti la doamna profesoara de sport Andreea Ladanyi, pe care o gasiti in fiecare luni si joi intre orele mentionate mai sus in sala de sport a liceului.

 

Una dintre jucatoarele echipei, Carmina Negrut, a binevoit sa ne acorde un interviu.

CARMINA NEGRUT

CARMINA NEGRUT

 

REPORTERI:Ce te-a detreminat sa alegi acest sport?

CARMINA: Inca de cand eram mica am avut o pasiune pentru acest sport, deoarece fratele meu mai mare ma lua cu el la meci.

 

REPORTER: Cum  se desfasoara un antrenament?

CARMINA: Antrenamentele decurg foarte bine avand in vedere ca suntem la inceput. Impreuna cu toata echipa ne dam silinta ca jocul sa iasa perfect.

 

REPORTERI: Pe ce post joci?

CARMINA: Joc pe postul de atacant.

 

REPORTERI: Meciul care va urma credeti ca-l veti castiga?

CARMINA: Primul nostru meci din cariera de fotbaliste speram sa-l castigam, deoarece ne dorim foarte mult si muncim din greu pentru rezultate cat mai bune.

 

REPORTERI: Doresti sa faci o cariera din fotbal?

CARMINA: Nu imi doresc neaparat sa am o cariera in acest sport, dar daca as avea oportunitatea, nu as refuza.

 

REPORTERi:Ce le transmiti fetelor din Ghibu care doresc sa intre in echipa ?

CARMINA: Daca sunt doritoare, sa-si faca curaj sa vina la antrenamente, nu vor regreta. Le dorim mult succes!

ROXANA UIVAROŞAN, CRINA PINTEA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: