COSMINA VEREŞ & CARMINA NEGRUŢ: Sănătate prin Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus Oradea s-a constituit în anul 2005. În luna ianuarie a acestui an, clinica s-a mutat intr-un sediu nou, pe strada Clujului nr. 68. În fosta locaţie, Piaţa 1 Decembrie nr. 25, se află acum Cabinetul de Oftalmologie şi Optică Medicală (tel. 0359/416.999).

image001

Foto: COSMINA VEREŞ

Policlinica  este alcătuită din mai multe cabinete: cabinetul de Cardiologie, cabinetul de Gastroenterologie, cabinetul de Ginecologie, cabinetul ORL si Dermatologie, cabinetul de Pneumologie, cabinetul de Ecografie, cabinetul de Neonatologie, Pediatrie si Cardiologie, cabinetul de Diabet, Psihologie, Neurologie. Cabinetele sunt dotate cu toate cele necesare.

Cabinetul de Electroneuromiografie este dotat cu un centru laser care oferă mari avantaje comparativ cu chirurgia tradiţională. Clinica oferă tratamente laser pentru varice, hemoroizi, vase reticulare, îndepărtări de tatuaje etc.

Echipa policlinicii este formata din medici specialişti. Condiţiile sunt deosebite, aparatura este performanta, iar medicii dau dovadă de profesionalism şi experienţă.

Programările se pot face la numărul 0359/416.666. Programul de lucru este de luni până vineri, de la ora 8:00 la 20:00, iar sâmbăta de la ora 8:00 la 11:00.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul policlinicii: http://www.centrulvascularvenus.ro/

COSMINA VEREŞ, CARMINA NEGRUŢ

4 comments

 1. Camelia B.

  Imi place articolul vostru, fetelor! Este bine lucrat … insa de ce as alege aceasta clinica? cine imi dovedeste profesionalismul doctorilor de acolo? Cred ca totusi trebuia putin mai bine lucrat la articol! Multa bafta!

  Like

 2. MIRELA Balaciu

  Cat costa o consultație pt.capilare sparte” si apoi o operație?aproximativ

  Like

 3. Ildik

  Am fost la aceasta clinica,si trebuie sa spun ca sant nemultumita. Am cerut programare prin telefon ,cu plata integrala pt ECO Doppler programarea a fost pt óra 16,45 ,dupa multe intrebari am intrat la dr la óra 17,50 dr a facut ecodoppler, mi-a spus ca trebuie sa faca interventie chirurgicala la varice, laiesire nu am primit nici o scrisoare medicala ,adica nimic din care sa reiasa diagnosticul. Nu cred ca la o clinica particulara este admis sa astepti ore pt consultatie si sa iesi cu mana goala de acolo care sa ateste starea de sanatate.pe site-ul de pe internet nu exista o lista a medicilor care activeaza in aceasta clinica,

  Like

 4. doru botez

  Niste hoti ordinari ia banii de pe oamenii saraci bolnavi si handicapati fara rusine? Nesimtire curata

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: