ANTONIA BALAŞCO: Make-up artist la 16 ani

Gianinna Coste, eleva la liceul nostru in clasa a X-a C, profilul matemarica-informatica intensiv, si-a descoperit pasiunea pentru machiaj inca din gimnaziu, citind si studiind reviste, albume ale marilor profesionisti pe care ii admira.

 

GIANNINA COSTE

GIANNINA COSTE

La doar 16 ani, Giani a absolvit două cursuri de make-up artist, unul la Timisoara timp de şase luni, unde a avut ocazia sa cunoasca oameni minunati si sa invete numai lucruri folositoare, iar al doilea curs l-a facut chiar aici in Oradea, unde s-a pregatit doar trei zile, dar şapte ore pe zi.

De asemenea, a avut mare noroc cu familia, sprijinind-o in tot ce face, atat pe plan financiar, cat si spiritual. Mama ei a fost cea mai implicate in aceasta aventura, dupa cum a marturisit Gianni, spunandu-i ca e o meseria pedanta si viitor.

Gianinna este dornica sa avanseze in tot cea ce face si sa acumuleze cat mai multa experineta si cunoastere de la fiecare profesionist.

Pe langa machiaj ei ii mai place sa calatoreasca, sa cunoasca persoane noi, dar si sa citeasca, sa picteze si sa joace volei.

trusaProdusele folosite de aceasta tanara talentata sunt de cea mai inalta calitate, de la MAC si Numeric Proof. De asemenea mai are in colectia ei si produse de la Make-Up-For-Ever, Atelier Paris etc. Chiar daca sunt costisitoare, Gianni recunoaste ca merita, deoarece fericirea clientului este mai importanta.

Sursa imagini: pagină Facebook

ANTONIA BALAŞCO

ANTONIA BALAŞCO

ANTONIA BALAŞCO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: