ROXANA IVAN: Prima impresie contează

Cartea de vizită este un accesoriu care nu trebuie să vă lipsească niciodată de la o întâlnire de afaceri. Cartea de vizită serveşte drept mijloc de comunicare scris şi grafic în acelaşi timp. Cartea de vizită te prezintă în faţa clienţilor, colaboratorilor şi a partenerilor de afaceri prezenţi şi viitori.

makebo01 Cartea de vizita contine urmatoarele elemente: sigla-logo-ul copaniei pe care o reprezentati, sloganul companiei (daca aveti un slogan), prenumele, numele si functia posesorului cartii de vizita, datele de contact: adresa, telefon, fax, e-mail, website.

 

Utilitatea cartilor de vizita

O carte de vizita de calitate ofera clientilor si colaboratorilor incredere. Ele va reprezinta, sunt imaginea companiei dumneavostra. Cartile de vizita trebuie sa fie usor de citit, in format atractiv, colorate atent, tinand cont de specificul activitatii dumneavoastra.
Cartile de vizita sunt niste produse publicitare care contin date de contact despre o companie sau un individ. Cartile de vizita sunt un element care trebuie sa fie prezent in businessul oricui. Cartile de vizita sunt utile atat pentru businessuri obisnuite (magazine, prestari servicii diverse) cat si pentru profesiile liberale (avocat, doctor etc).
Diverse procedee dau unei carti de vizita un aer special, fin. Unul dintre aceste procedee este plastifierea cartilor de vizita adica aplicarea unui strat de plastic presat peste cartonul printat. Plasticul poate fi lucios sau mat. Initial oamenii preferau plastifierea lucioasa, dar tendinta actuala este catre carti de vizita plastifiate mat deoarece sunt mai stilate si se citesc mai usor.
Pentru a da un plus de utilitate cartilor de vizita este bine sa aveti pe fata datele de contact si sigla, iar pe spate principalele produse/servicii pe care compania dumneavoastra le comercializeaza/promoveaza. Astfel, cine primeste o carte de vizita de la dumneavoastra va sti tot timpul in ce situatie sa apeleze la serviciile dumneavoastra.
Cand va alegeti cartile de vizita trebuie sa va ganditi ca veti da cu placere acea carte de vizita cuiva pentru ca va reprezinta.

makebo02 Am avut ocazia sa vorbesc cu un fost elev al scolii noastre care in prezent are o firma de publicitate – Makebo Advertising. Din o gama larga de servicii si produse se afla si cartile de vizita. Asadar i-am pus cateva intrebari in legatura cu acest domeniu.

REPORTER: Ce te-a determinat sa te indrepti spre acest domeniu, al publicitatii?

G. SERGIU: Totul a inceput acum ceva timp in urma unei vizite in Germania alaturi de parintii mei. Necunoscand limba ma uitam doar peste afise panouri publicitare etc ma lasam dus de imaginatie sa imi dau seama ce reprezinta fiecare in parte. Asa am ajuns sa incep un curs de grafica.

REPORTER: De unde numele „Makebo” , ce reprezinta?

G. SERGIU: Este simplu [Ma]r[ke]ting & [B]randing [O]perations, cu asta spui tot.

REPORTER: Ce produse si servicii puneti la dispozitia clientilor?

G. SERGIU: Printre produsele noastre se numara: litere volumetrice, gravura si routare computerizata, firme luminoase, printuri de mari dimensiuni, totemuri, inscriptionari, conceptie grafica, carti de vizita , si multe altele.

REPORTER: As dori sa vorbim strict despre cartile de vizita, de ce le recomandati clientilor?

G. SERGIU: Am sa va raspund tot cu o intrebare. Dumneavoastra aveti o carte de vizita?

REPORTER: Nu, deocamdata nu.

G. SERGIU: Ei bine, vedeti si dumneavoastra cat de folositoare v-ar fi o carte de vizita acum. Mi-ati lasa una si odata cu ea datele dumeavoastra de contact.

makebo03REPORTER: In functie de ce alegeti grafica fiecarei carti de vizita?

G. SERGIU: Grafica cartilor de vizita variaza in functie de domeniul de activitate al clientului, de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate.

REPORTER: Acum la final as dori sa va exprimati parerea dumneavoastra generala despre cartile de vizita.

G. SERGIU: Cartile de vizita in 2014 au ajuns la un nivel inalt putand fii produse in diverse moduri plasticate transparente cu imprimare folio etc. Va putem oferi o multitudine de modele de cărţi de vizită, precum şi nenumărate posibilităţi de imprimare şi finisare a acestora, de o calitate ireproşabilă şi la preţuri competitive. Asadar va asteptam pe: https://www.facebook.com/cartidevizita.oradea

a consemnat ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: