FOTOREPORTAJ BOGDAN GAVRIŞ & FLAVIU ALBUŢ: „Iubeşte-i pe toţi – Serveşte-i pe toţi”

Hard Rock Café Krakow, locul unde a fost realizat acest fotoreportaj, se afla in orasul polonez Cracovia, langa una dintre cele mai renumite biserici din Polonia, Bazilica Sf. Maria. Hard Rock Café Krakow are 500 de metri patrati, care include scaune pentru 130 de persoane asezate pe trei etaje.

Primul Hard Rock Café a fost deschis pe data de 14 iunie 1971 in Londra, în Hyde Park, partea opusa Palatului Buckingham. Administratorii acestui brand sunt doi americani, Isaac Tigrett si Peter Morton, doi intreprinzatori si iubitori de muzica. Designul initial al primului Hard Rock Café era o imbinare a elementelor de decor specifice culturii americane. Pasiunea celor doi pentru muzica si-a pus puternic amprenta pe stilul de amenajare a locatiilor, transformand astfel Hard Rock Café in cea mai cuprinzatoarea „istorie vizuala” a rock’n’roll-ului din lume.

In timp, Hard Rock Café a devenit mai mult decat o locatie unde sa poti manca sau asculta muzica rock . In present, brandul Hard Rock este cel mai mare colectionar al vestigiilor rock’n’roll, cu peste 70.000 de piese, expuse prin rotatie, din restaurant in restaurant.

GHIBU ROCKS!

CRACOVIA, UN ORAŞ PLIN DE ISTORIE

Hard Rock Café se doreste a fi un „casual diner”, un loc unde toti sunt  bineveniti, indiferent de varsta, sex sau clasa sociala. De-a lungul istoriei sale,  motto-ul dupa care s-a ghidat este „Iubeste-i pe toti – Serveste-i pe toti”.  Mancarea tipic americana este in continuare comanda zilei. Fara a  fi stufos, meniul contine un numar important de preparate, grupate astfel: starter (gustari), antreuri, afumaturi, burgeri, salate, sanwich-uri si deserturi.

BOGDAN GAVRIŞ, FLAVIU ALBUŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: