Liceul este a doua mea casă

Anii de liceu reprezintă cea mai frumoasă, palpitantă și interesantă etapă a vieții. Aici am cunoscut multă lume, mi-am făcut mulți prieteni și am realizat care sunt cei mai de seamă prieteni ai mei, cei adevărați, și cei care s-au presupus doar ca fiind prieteni.

Pentru mine liceul a reprezentat  inceputul unei noi aventuri numite adolescență, locul unde am trait clipe de neuitat, sau poate chiar de coșmar, dar la care tot cu drag ma gandesc, deoarece aici am trait o sumedenie de momente frumoase si mii de amintiri. Aici e locul in care o nota proasta primita la un test mi s-a părut un capăt de lume, locul unde am fost in stare sa fac lucruri pe care niciodată nu mi-am închipuit ca le voi face… Mai pe scurt, locul unde treptat – treptat mi-am format personalitatea si caracterul, cine sunt cu adevarat si ce imi doresc de la viata.

Aici am învățat că profesorul ideal este acela care nu pune accent pe notarea elevului, ci cel mai important este sa ne învețe sa fim corecți cu noi înșine, dar si cu ceilalți.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ LICEUL PENTRU MINE? TOTUL!

ADELINA SEUTIUȚ

ADELINA SEUTIUȚ

Liceul este a doua casa pentru mine, iar pentru asta incerc sa ma bucur de fiecare zi pe care o mai am in liceu, doar pentru ca la sfarsit sa imi aduc aminte ca perioada din liceu a fost cea mai fericita si frumoasa din viata mea si niciodata nu o sa ma mai intalnesc cu ea.

ADELINA SEUTIUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: