BIANCA & ȘERBAN: O privire retrospectivă și o deschidere către viitor

Cu inima plină de emoții și cu multe amintiri in minte ne aflăm in pragul sfârșitului clasei a 12- a, un moment definitoriu in viața noastră. Într-o lume plină de incertitudini și provocări stăm in fața unei răscruce de drumuri, pregătiți să ne croim un viitor. 

În primul rând, sentimentul de încântare si bucurie ne învaluie, am reușit să parcurgem cu succes acești ani de liceu, să trecem prin încercări și să înfruntăm provocările sociale. Realizările noastre sunt o mărturie a  efortului pe care l-am depus. Ne amintim momentele de triumf, testele trecute cu brio și toatele momentele memorabile.

Cu toate acestea, împreună cu bucuria vine și o doza de nostalgie si emoții contradictorii .Privind către orizontul necunoscut ne simțim adesea neliniștiți si stresati. Alegerile care trebuie făcute ne copleșesc. Cu toții ne dorim să luăm alegeri ințelepte și să nu ratăm oportunități importante.

În încheiere le urăm tuturor colegilor noștri un drum presărat cu succese si vise împlinite, iar profesorilor le dorim multă răbdare cu viitorii elevi!

BIANCA POP, ȘERBAN IGNAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: