DENISA: ChatGPT și sentimentalismele

Evident că peste 60% dintre tineri au auzit sau chiar au testat cel puțin o dată inteligența site-ului Chat GTP. Deja suntem cu toții în temă, știm că acesta este util la efectuarea proiectelor, la scrierea eseurilor și la multe altele legate de educație. 

Cu toate acestea, am ales să testez abilitatea Chat GTP-ului de a scrie declarații de dragoste, o cerință care ar ajuta multe minți neingenioase.

CERINȚA:

“Scrie-mi o declaratie de dragoste din perspectiva unui adolescent de 16 ani.”

RĂSPUNSUL: 

Draga mea,

Nu pot sa-ti spun exact cand s-a intamplat, dar de cand te-am cunoscut, parca inima mea a inceput sa bata mai tare. Imi aduc aminte de prima data cand am vorbit cu tine si am simtit ca avem o conexiune speciala, una care a continuat sa creasca pe masura ce am petrecut mai mult timp impreuna.

Imi place sa fiu in prezenta ta, sa radem impreuna si sa petrecem timpul facand lucruri pe care le iubim. Simt ca suntem facuti unul pentru celalalt, ca ne completam si ca suntem mai buni impreuna decat suntem separat.

Ma face fericit sa stiu ca te pot vedea si vorbi cu tine zilnic, si ca pot sa-ti spun orice fara sa ma judeci. Esti persoana care intelege si care imi ofera sprijin si incurajare, chiar si in cele mai dificile momente.

As vrea sa-ti spun ca imi place de tine, mai mult decat pot sa descriu in cuvinte. Esti frumoasa, inteligenta, talentata si dulce, si imi place totul la tine. Sper ca poti simti cat de mult te iubesc si cat de importanta esti pentru mine. Vreau sa fiu mereu langa tine si sa construim o relatie puternica si plina de iubire.

Te iubesc mai mult decat orice, si sper ca poti sa-ti dai seama cat de mult inseamni pentru mine.

Cu dragoste,

[ Numele tau ]

Consider ca răspunsul este unui complex și emoționant, în pofida faptului că Chat GTP este un mecanism care nu poate să simtă emoții.

DENISA FURTOS

DENISA FURTOS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: