ALEXANDRA: Totul despre serialul «You»

You este un serial original Netflix, o dramă polițistă romantică. Producția creată de Greg Berlanti este bazată pe romanele You și Hidden Bodies ale autoarei Caroline Kepnes.

Serialul a fost inițial difuzat pe Lifetime. Înainte ca Netflix să preia serialul, odată ce You a aterizat pe Netflix, popularitatea serialului a explodat. Astfel, serialul lui Penn Badgley a fost urmărit de peste 54 de milioane de gospodarii din întreaga lume.

În fiecare sezon din You, Joe Îsi schimba locatia. Ucigasul in serie a călătorit de la New York la Los Angeles, la Madre Linda si, in sezonul 3, la Paris, in Franta.

Datele de lansare modificate

Netflix a anuntat douã seturi de date de lansare pentru You sezonul 4. Noul sezon va fi împărtit în două parti.
Cele douã date de lansare au fost schimbate fatà de cele anuntate la TUDUM. Atunci, s-a aflat faptul cã Partea 1 va avea premiera pe Netflix vineri, 10 februarie 2023, iar Partea 2 se va lansa vineri, 10 martie 2023.

Cu toate acestea, recent, s-a aflat cã datele de lansare au fost decalate:

  • Partea 1 din You, sezonul 4, a avut premiera pe Netflix vineri, 9 februarie 2023
  • Partea 2 din You, sezonul 4, va avea premiera pe Netflix vineri, 9 martie 2023

Sezonul 4 împărțit în două

Asteptat cu nerabdare de fani, serialul Tu / You, cu Penn Badgley in rolul principal, ne rezerva in noul sezon, al
patrulea, un decor nou, plus o multime de povesti si de personaje incitante, scrie indiewire.com.

Sezonul patru va fi impartit in două.

Prima jumatate a sezonului e programată pe 10 februarie 2023 – exact la timp pentru Ziua Indragostitilor. Apoi, vom fi lasati să asteptăm o lună întreagă înainte ca partea a doua să apară pe 10 martie 2023.

Povestea ajunge și în Europa

Sfârsitul sezonului al treilea (lansat de Netflix în octombrie 2021)îl adusese pe Joe în Europa. Dupã ce, la începutul sezonului, acesta se mutase impreuna cu sotia lui, Love (Victoria Pedretti), si cu copilul in nordul Californiei, având parte de o existent perfectà, la scurt timp începuse sã tânjeascã dupã o bibliotecarà singurà, Marienne (Tati Gabrielle).

În You, sezonul 4, suspansul isi face loc in lumea literară: in sezonul patru, Joe Goldberg (Penn Badgley) apare sub o nouă identitate. Se pare cã el actionează acum pe scena literară de la Londra, unde se prezintă ca „profesor Jonathan Moore”.

Noua obsesie a lui Joe?

Fanii o vor descoperi, printre personajele recurente ale noului sezon, pe Kate (Charlotte Ritchie), care va deveni,
probabil, noua obsesie a lui Joe. Crescutã de o mama singurã boema, Kate a muncit din greu pentru viata de acum. Ea conduce o galerie de artă, este ratională si total inabordabilã. Kate Îsi proteieaza cât poate cea mai buna prietenă, pe dulcea si naiva Lady Phoebe (Tilly Keeper), a carei avere si celebritate atrag mereu oportunisti.

Urmărită încă de la cincisprezece ani de tabloide, Phoebe este naturală si dezinhibată doar în cercul ei de apropiați, din care face parte si iubitul ei, antreprenorul american Adam.

ALEXANDRA SOANE

ALEXANDRA SOANE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: