NICOLE & MAYA: Skins – realitate sau ficțiune?

Apărut în anul 2013 și cuprinzând șapte sezoane, serialul este încă popular în trend-ul liceenilor. Skins este un serial care îmbină drama cu comedia, bazata pe viața unor adolescenți din Bristol. Aceștia încearcă să își găsească dragostea și fericirea, în ciuda părinților și profesorilor ostili.

In sezoanele 1 si 2 se concentreaza pe un grup de adolescenti britanici care incearca sa se dezvolte dar intr-un mod nefavorabil, plin de petreceri si alte senzatii. Sid personajul principal, incearca sa fie prietenul tuturor si de aceea ajunge de obicei in cele mai mari belele, este manipulat de prietenul sau, cel mai bun Tony, de a carui iubita Michelle este indragostit. Tony este genul de baiat, care incearca lucru o data, inclusiv orice fata, el nu ii manipuleaza doar pe Sid si Michelle, ci pe oricine ii permite acest lucru. Anwar, un baiat de origine musulmana, cauta in schimb sa isi dezvolte viata pe toate planurile, in special cel amoros si social, dar din pacate religia sa , il impiedica din a petrece excesiv. Popularul din aceasta gasca este Maxxie care incearca sa isi urmeze visul de a fi actor si dansator in Londra. Cassie o adolescenta anorexica, este indragostita de Sid, care o ingora in mod constant.

Sezoanele 3 si 4 trec la urmatoarea generatie de skins care includ viciile lor. Acestea se contureaza pe Effy (sora mai mica a lui Tony) si pe prietenii ei. Jj, Cook si Freddie se indragostesc de Effy. Emily si Catie sunt gemene identice, dar total diferite, cea mai mare diferenta dintre ele fiind ca lui Catie ii plac baietii, iar lui Emily ii plac fetele, de fapt o fata anume Naomi.

Serialul prezinta subiecte controversate si sensibile care din pacate se intalnesc si in ziua de astazi.

Va recomandam sa va uitati la serialul Skins, pentru a invata din greselile altora, si nu pe propria piele.

NICOLE JUCA, MAYA BERCEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: