ALEXIA: Atât de aproape, atât de departe

Când citim o carte care ne place, intrăm cu totul în ea. Ultima carte citită de mine este La cinci pași de tine. Această carte m-a făcut să intru în acea lume și să simt ce au simțit si personajele în momentele tensionate.

Cartea este scrisă de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry, Tobias Iaconis și tradusă de Adriana Bădescu. Are 288 de pagini, iar prețul este de 50 RON.

În acest roman este vorba despre doua persoane cu boli destul de grave. Personajele principale, Stella și Will, suferă de o boală numită fibroză chistică care te obligă să petreci mare parte din viață între pereții spitalelor. Cei doi se întâlnesc într-un spital din SUA unde Stella este internată de mică acolo. Ei nu au voie să stea aproape unul față de celălalt, dar pot sta la 5 pași distanță. După un timp aceștia se Îndrăgostesc unul de altul și Încep să vorbească online.

Când vine ziua lui Will, Stella îi organizează o petrecere-surpriză de care asistenta nu știe. În acea zi Will cu Stella nu vorbesc deloc, iar când Will ajunge la locul petrecerii este plăcut surprins de ce Stella a făcut. Petrecerea este oprită în momentul în care asistenta află de surpriză.

ALEXIA BOTĂU

Următoarea zi, prietenul Stellei moare, iar Will crede că este din vina lui, așa că decide să părăsească spitalul pentru binele Stellei. În ziua în care Will decide să plece, Stella merge cu el în locul visat punându-și viața în pericol. Aceasta este la un pas de moarte din cauza unui accident.

După ce se trezește, Will îi spune tot ce simte și o roagă să închidă ochii pentru a putea pleca.

Această carte m-a ținut în suspans pe tot parcursul ei, așa că merită citită. O carte frumoasă cu acțiune si puțin romantism este perfectă pentru o lectură liniștită înainte de somn.

ALEXIA BOTĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: