MARA: Adolescența unui vampir

Jurnalele vampirilor (in engleza The Vampire Diaries) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson si Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. A avut premiera pe postul de televiziune CW în septembrie 2009 și a fost încheiat în martie 2017, acesta cuprinzand opt sezoane, in total fiind 171 de episoade.

Elena Gilbert (Nina Dobrev) este o liceana de 17 ani, simpla, sensibila si descurcareata. De curand, un nou baiat apare la liceul unde studia si ea,care i-a atras atentia. El era Stefan Salvatore (Paul Wesley), un vampir de 162 de ani. Cei doi se indragostesc, dar relatia lor se complica în momentul în care fratele lui, Damon Salvatore (Ian
Somerhalder), revine in Mystic Falls, orasul unde locuiau.

Stefan incerca sa duca o viata normala impreuna cu Elena, pe cand Damon era opusul lui, hranindu-se in continuare cu sangele oamenilor. Din nefericire pentru Stefan, istoria se repeta.

Fratele sau se indragosteste si el de Elena, ea fiind ca o copie a fetei de care erau indragostiti in trecut, Katherine Pierce. Elena dezvoltă o relație frumoasă de prietenie cu Damon, cu urcușuri și coborâșuri, ajungând chiar să se iubească, o relație care ilustrează drumul iubirii adevărate.

Dupa parerea mea, este cel mai bun serial pe care l-am vizionat pana in prezent si il recomand tuturor adolescentilor.

MARA CIUCIU

MARA CIUCIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: