DARIA: Viața este o călătorie

În urmă cu doi ani am descoperit doi tineri de 24 si 25 de ani, pe YouTube, care iubesc să călătorească. Max și Ștefana sunt un exemplu de urmat, iar de curând au devenit o familie.

Ștefana a început sa călătorească datorită job-ului pe care l-a avut, stewardesă. Ea a renunțat la acest job pentru ca a vrut să se dedice visului ei de a descoperi întreaga lume. Acum un an și jumătate au devenit părinți pentru prima dată, iar acum oatru luni au devenit din nou părinți.

Au doi băieți, pe nume Leon și Eron, cu care călătoresc la fel de mult ca înainte.

Sursă imagine: Instagram

În momentul de față, Max este fotograf și om de afaceri, iar Ștefana are un Book Club și este antreprenor. De câteva săptămâni ne-au prezentat un proiect la care au început sa muncească de aproximativ un an, construcția propriei case.

Au avut mai multe tentații să se multe pe alte continente, dar după aproximativ șase luni au revenit în țară. Pentru ei călătoria este viață, la care nu vor renunță prea curând. Sunt plecați minim patru luni din țară și acest lucru nu este tocmai ușor acum, cu doi copii. Leon a fost deja pe cinci continente, iar Eron pe două.

Această familie este un exemplu de urmat pentru tot ce fac ei și pentru viața pe care o au.

Pe Instagram îi puteți găsi la adresele stefanapeev și maximilianpeev.

Pe YouTube

DARIA JEREMIAȘ

DARIA JEREMIAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: