ALEXANDRA & ANTONIA: Start LOGO Bookish!  

Câțiva profesori inimoși de Limba și literatura română ai școlii noastre s-au gândit să susțină elevii Secției de Filologie – Jurnalism, cu premii lunare. Acestea constau în cărți, atât din literatura română, cât și din cea universală.  

Este vorba despre dna prof. Diana Laslău, dna prof. Laura Borodan și dl prof. Alexandru Popoviciu. Dumnealor sunt profesori care, în mod constant, au susținut activitatea noastră, profesori care ne citesc și de la care primim feedback-uri periodic. 

Dl prof. Alexandru Popoviciu, talonat de subsemnatele. Alexandra Cuc și Antonia Bodiu

Dl prof. Popoviciu ne-a împărtășit criteriile după care se vor acorda premiile lunare. Acestea sunt ,,originalitatea, acuratețea și impactul asupra cititorilor”. Originalitatea și acuratețea sunt criterii de evaluare cu care ne întâlnim și la Limba și literatura română, iar impactul asupra cititorilor ține mai degrabă de aspectul jurnalistic al materialelor noastre. 

Dna profesoară Diana Laslău ne-a oferit și domnia-sa o declarație: ,,Am gândit gestul acesta ca pe o formă de apreciere a elevilor care, prin intermediul articolelor, ne fac părtași la experiența lor. În plus, dorim ca astfel de mici compensații să-i încurajeze și pe alții să-și spună gândurile în paginile virtuale ale blogului.”  

Prof. Diana Laslău. Sursă portret: arhiva personală

Așadar, începând din această lună, platforma noastră va fi validată de un premiu acordat de Catedra de Limba și literatura română, intitulat LOGO Bookish.

Sperăm ca acest lucru să constituie o motivație în plus pentru a scrie cât mai bine și cât mai relevant.

ALEXANDRA CUC, ANTONIA BODIU 

ANTONIA BODIU și ALEXANDRA CUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: