Ghibu pentru Neșu!

Pentru cei care poate nu știu, Mihai Neșu este un fost fotbalist, care, în urma unui accident suferit la coloană în 2011, și-a pierdut foarte mult din abilitatea de a se mișca. În anul 2012 a ținut prima sa conferință de presă de după accident, în care a vorbit despre înființarea unei fundații pentru a sprijinii copiii cu dizabilități.

În prezent, se construiește un nou centru în zona Cihei, iar Consiliul Elevilor din CN Onisifor Ghibu a organizat împreună cu profesorii din învățământul primar un târg culinar pentru elevii din ciclul primar și o strângere de fonduri, banii obținuți îndreptându-se către fundație.

Urna mobilă a vizitat micuții școlii în data de 15 decembrie, aceștia fiind foarte entuziasmați să ajute. În data de 16 decembrie, urna a trecut și la gimnaziu și liceu, cu ajutorul voluntarilor noștri și a secretarului executiv, subsemnata, Amalia Buda.

Doamna profesoară Crina Tăut a mers împreună cu vicepreședinta consiliului, Sonia Herkucz, la sediul fundației, pentru a dona frumoasa sumă de 13.919 de lei.

Mădălina Mîrză, vicepreședinte Consiliul Elevilor, Ariana Sabău, director proiecte extra-curriculare, și subsemnata, Amalia Buda

Vă mulțumim celor care ați decis să contribuiți pentru această cauză. niciodată nu strică să faceți o faptă bună, oricât ar fi ea de mică, știind că ați făcut pe cineva să zâmbească.

AMALIA BUDA,

seecretar executiv al Consiliului Elevilor CN Onisifor Ghibu Oradea

2 comments

  1. Taut Crina

    Bună, dragilor! Crina Tăut sunt! Suma strânsă la târgul culinar pt Fundația Mihai Nesu este de 11.338,5 lei.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: