PAULA: Pinterest, soluția pentru „blocajul artistului”

Pinterest este una dintre cele mai populare și apreciate aplicații în domeniul artistic, dar și educațional. Un sistem bine gândit și pus la punct, ce poate ajuta atât artiștii să se perfecționeze, să caute inspirație, cât și profesorii sau elevii, cu idei pentru proiecte, teme etc.

Cu ce se ocupă? Precum Google – imagini, în momentul introducerii unei teme sau subiect în browser, aplicația îți filtrează și caută cât mai multe poze pe subiectul dorit. Însă cea mai mare diferență între Google și Pinterest este atât calitatea imaginilor și faptul că imaginile în sine și opțiunea de a salva câte poze dorești în aplicație fără a ocupa memoria dispozitivului.

Personal, consider căpentru cei pasionați de artă, modelele de referință vor fi întotdeauna mai ușor de găsit pe Pinterest, dat fiind că în funcție de căutările tale, pagina principală își schimbă aspectul.

Poate fi găsită gratuit pe orice dispozitiv:

iOS

Android

Browser web

PC/Laptop

Pe lângă opțiunea de a salva pozele dorite în aplicație în mai multe albume, Pinterest areavantajul de a comunica cu alți utilizatori din toată lumea, de a împarți un album cu aceștia sau aîmbogăți unul. Spre exemplu înființezi împreuna cu o altă persoană un album intitulat Peisaje. Atât tu cât și celălat partener puteți adăuga poze pe tema aleasă în album, fără a împărți același cont.

De asemenea, poți salva albumele altor utilizatori ce sunt pe placul tău!Pinterest, a reușit de fiecare dată să mă scoată din așa-zisul blocaj artistic, să-mi îmbunătățesc îndemânările / aptitudinile sau chiar să îmi personalizez telefon.

Orice temă este disponibilă în aplicație, așa că o recomand tuturor pentru a face experiența căutări de inspirație / imagini cât mai plăcută!

PAULA MALIȚA

PAULA MALIȚA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: