IONUȚ & DARIUS: Școala rutieră pe mobil

Aflându-ne în situația de a lua carnetul de conducere, am încercat să căutăm o metodă cât mai simplă și ușoară de înțeles pentru a învața și înțelege toate informațiile referitoare la legislația rutieră.

Astfel am dat peste o aplicație, după ce am găsit o aplicație sugerată de un prieten, numita Școala rutieră, pe care o puteți găsi atât pe App Store, cât și pe Google Play, care este gratuită

Școala rutieră te întâmpina imediat după ce o deschizi cu un meniu în care îți oferă posibilitatea de selecție a categoriilor, de exemplu B, C, CE sau D.

Foto: Ionuț Mihali

Am început primele etape de inițiere explicate pas cu pas, prin videoclipurile oferite de aplicație, iar apoi am trecut la partea de chestionare, unde le-am exersat pe toate cele 45, care sunt într-un format asemanator cu proba teoretică.

Aceasta a fost o metodă eficientă pentru mine, dar mai exista multele altele precum cea de pe site-ul DRPCIV https://www.drpciv.ro/dlexam, unde exista chestionare cu întrebări.

Screenshot: Ionuț Mihali

Dar pe lângă toate acestea, cea mai utilizată si des întâlnită metoda este parcurgerea cărți de legislație, care este esențială în cunoașterea corecta a regulilor de circulație.

Sperăm ca toată lumea să treacă examenul teoretic cu ajutorul acestei aplicații.

IONUȚ MIHALI, DARIUS RAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: