Fața nevăzută a familiei regale britanice

Pentru pasionații de istorie britanică, vă recomand noul documentar intitulat Harry and Meghan, pe care îl gasiți doar pe Netflix. Documentarul ne prezintă informații nemaivăzute si nemaiauzite despre viața privată a Ducelui și a Ducesei de Sussex.

Poate vă întrebați de ce acest miniserial merită toată atenția dumneavoastră. Răspunsul este unul foarte simplu: mărturisirile din spatele cortinei regale sunt date de însuși prințul Harry și soția acestuia, Meghan.

Din fragedă pruncie, Prințul Harry s-a născut într-o lume în care familia sa este veșnic vânată de paparazzi, viața sa privată fiind exploatată permanent de indivizi dornici să se îmbogățească. De-a lungul copilăriei, adolescenței și tinereții sale, presa britanică i-a afectat imaginea prin publicarea unor informații care nu reflectau deloc realitatea.

Meghan reprezintă o lume total diferită față de cea a lui Harry, aceasta jucănd în diferite filme precum serialul Suits, filmele Dater’s Handbook și Horrible Bosses. Ea s-a născut în America, unde a trait o viață specifică unei fete moderne din secolul 21.

Din cauza presiunii exercitate de familia regală, în special din partea reginei Elisabeta a II-a cei doi au hotărât să părăsească Marea Britanie și să se stabilească în America, pentru un trai liniștit și intim.

Vă îndemn să vizionați degrabă documentarul și sunt sigură că vă va capta toată atenția!

ALEXIA POPA

ALEXIA POPA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: