BRIANNA: Nu e o carte, ci o experiență viscerală

Roman nominalizat la categoria 2019 Best Romance pe Goodreads.com, Colleen Hoover, autoarea bestseller-ului Ugly Love (aflat la a X-a ediție în limba română), revine cu un nou roman plin de suspans.

Lowen este o scriitoare debutantă, cu mari dificultăți financiare. De aceea, când Jeremy, soțul celebrei autoare Verity Crawford, îi propune să completeze seria de romane pe care soția lui, grav vătămată într-un accident, nu mai este capabila s-o ducă la bun sfârșit, Lowen nu poate să refuze oferta. Astfel, ajunge la reședința Crawford, cu intenția de a sta câteva zile atât cât să caute prin haoticul birou al lui Verity orice notițe și posibile schițe de care ar avea nevoie că să înceapă să scrie următoarele romane. Dar cu cât petrece mai mult timp împreună cu Jeremy, cu atât mai puțin se grăbește să plece.

Foto: BRIANNA IAKAB

În biroul soției, Lowen găsește un manuscris ascuns. O autobiografie conținând mărturii îngrozitoare, inclusiv adevărul din spatele evenimentelor care le-au distrus familia. Adevăr care, dacă i-ar ajunge la cunoștința lui Jeremy, l-ar zdrobi complet pe tatăl deja îndurerat.

Lowen decide să păstreze secretul despre manuscris, îngăduindu-i lui Jeremy să continue să creadă că Verity este nevinovată. Însă pe măsură ce sentimentele lui Lowen pentru tatăl și soțul devotat se adâncesc, ea începe să se întrebe dacă a nu-i dezvălui și lui ce-a aflat este in interesul ei.

Aceasta nu e doar o carte, este o experiență viscerală. (B.B. Easton)

Verity este una dintre cărțile create de autoarea mea preferata, Colleen Hoover, care mi-a atras atenția de la bun început și mă bucur că am ales să o citesc, deoarece este diferită de celelalte cărți pe care le-am citit de la ea. Verity este o carte care nu vrea să o lași din mâna o dată ce ai început să patrunzi în povestea ei, vei descoperi secrete după secrete cu cât înaintezi și vei trăi diferite sentimente citind-o.

Când am citit cartea am început să mă pun și eu în pielea personajului meu preferat Lowen care a trăit o grămadă de sentimente locuind în casă lui Jeremy, de exemplu a început cu fericire și entuziasm, dar cu cât sapa în istoria
familiei aceste sentimente s-au transformat întristețe, furie, și dezgust.

Verity este cartea mea preferată în momentul de față, încep să descopăr alte cărți ale autoarei Colleen Hoover, dar va recomand cu mare drag această carte care nu va dezamăgi.

Suspans la superlativ cu un autentic puls a la Colleen Hoover. (Tarryn Fisher)

Cum a ajuns Lowen în brațele lui Jeremy? Ce ascunde Verity? Care este marele secret? Veți găsi răspunsurile la întrebări citind carte pe care sigur o veți îndrăgi.

Cartea se poate cumpăra din Cărturești, online de pe elefant sau libris, are 336 de pagini, în limba română este 38 lei, iar în engleză 52 lei.

Când persoana iubita ascunde cel mai mare secret care mi-a distrus sufletul.

BRIANNA IAKAB

BRIANNA IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: