DIANA & FABIAN: Magia sărbătorilor în Oradea

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Târgul din Oradea a fost deschis publicului începând cu data de 2 decembrie până în data de 26 decembrie. Acesta se desfășoară în Piata Unirii și pentru prima dată în Piața Ferdinand.

O veste bună pentru publicul din Oradea este faptul că Radio ZU se întoarce în data de 16 decembrie, deoarece orașul nostru a fost ales pentru a doua oară Orașul Faptelor Bune și, conform tradiției, se va organiza o serie de strângeri de fonduri pe baza a mai multor concerte susținute de mai mulți artiști români de top în fiecare seară, până în data de 22 secembrie.

Așadar, programul concertelor este următorul: în dată de 16 decembrie va urca pe scenă DJ Razz, în data de 17 decembrie Andia, Spike și Delia, în data de 18 decembrie Irina Rimes, Puya și The Montans, în data de 19 decembrie Cabron, Theo Rose și Taraful Rudenilor, în 20 decembrie vor urca pe scenă Vescan, Jo, Mario Fresh și Alexandra Stan, în 21 decembrie Noaptea Târziu, Nicole Cherry și Carla’s Dreams, iar în ultima zi, adică în 22 decembrie, vor urca pe scenă Juno, Smiley, Mira și Lidia Buble.

Va așteptăm cu drag și în acest an să va bucurați de concerte și de Târgul de Crăciun, iar după posibilități să donați orice sumă de bani, mare sau mică, pentru a putea ajuta cazurile care au disperată nevoie de ajutor și pentru a face o faptă bună pentru voi înșivă. Este de menționat faptul că în 2019 Oradea a strâns în cadrul Orașul Faptelor Bune peste 530.000 de euro.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non- stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul http://www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Bucuria de a da este mult mai mare decât bucuria de a primi!

DIANA SZMOLEN, FABIAN IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: