ALEXIA & IONELA: Magia Crăciunului a ajuns la Oradea

În data de 2 decembrie, la ora 18:00 s-au aprins luminițele din Piața Unirii, acestea marcând inaugurarea Târgului de Crăciun de la Oradea din acest an.

După cum anunță organizatorii, anul acesta Târgul de Crăciun se va desfășura atât în Piața Unirii, cât și în Piața Ferdinand.

Astfel, odată cu încheierea restricțiilor, își face apariția roata gigantică, patinoarul, casuțele pline cu bunătăți si multe alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. În Piața Unirii este instalată, pe langă roata uriașă și patinoar, o scenă de unde vor răsuna colinzi și multe alte concerte, iar lângă brad este așezată căsuța lui Moș Crăciun.

Totodată, în Piața Ferdinand se găsesc căsuțele cu bunătăți, obiecte tradiționale lucrate manual și multe altele, iar pentru cei mici este amenajată o zona plină cu mașinuțe si caruseluri.

În acest an, Oradea redevine Orașul Faptelor Bune, a anunțat Mihai Morar oficial în cadrul emisiunii sale, în data de 28 noiembrie 2022. După cum precizează organizatorii, acest eveniment se va desfășura în perioada 16-22 decembrie, iar pe scenă vor urca artiști renumiți precum Theo Rose, Smiley, Mira, Andia și mulți alții, care vor fi anunțați.

Personal, considerăm că este unul dintre cele mai frumoase evenimente desfășurate în perioada Sărbătorilor de Crăciun și ne bucurăm că am avut ocazia de a fi prezente în anul 2019 la această campanie – cu siguranță nu o vom rata nici anul acesta și vă sfătuim să nu o pierdeți nici voi.

Foto: IONELA STURZ

Dar până va începe, vă recomandăm să vizitați Târgul de Crăciun!

ALEXIA POP, IONELA STURZ

ALEXIA POP și IONELA STURZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: