BRIANNA: 28 Days Haunted

28 days haunted este o emisiune TV ce poate fi viziualizata pe Netflix si alte site-uri. În emisiune este vorba despre trei echipe de cate doi – trei participanti trimisi in unele dintre cele mai infricosatoare locuri.

Grupurile fac punte cu lumea spiritelor, de la viziunile cu o femeie insangerata ale receptivei Amy la vocile imateriale auzite de echipa din Connecticut. Fiecare echipa are un caz diferitm descoperind informatii intunecate si povestea fiecarei persoane decedate.

La inceput nu am stiut daca este adevarat sau totul este inregistrat, dar pe parcurs echipele descopera indicii pe care nu aveau cu sa le stie fiind adevarate, cazuri de crima ce se intamplaseara cu mult timp in urma sau obiecte ascunse stiute doar de victime.

Oamenii au un curaj de apreciat de as pune viata in pericol comunicand cu sufletele oamenilor decedati, ajutandu-i sa se elibereze si as gasi locul in rai sau iad.

Mai multe nu am de spus va las pe voi sa descoperiti secretele si povestile ascunse si uitate de multi ani care intr-un final au iesit la iveala, descoperind povesti emotionante si tragice.

BRIANNA IAKAB

BRIANNA IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: