ALEXIA & IONELA: Paralela dintre două posibilități

Filmul În ambele sensuri, regizat de Wanuri Kahiu și scris de April Prosser, a fost lansat pe 17 august 2022. Actorii principali sunt Lili Reinhart, actrița fiind cunoscută după rolul său în Riverdale, Danny Ramirez și David Corenswet.

Filmul debutează cu Natalie (Lili Reinhart) căreia i se schimbă toată viața, după o noapte in care sărbătorește cu prietenul ei cel mai bun, faptul că aceasta urma să se mute în L.A. și că Gabe (Danny Ramirez) a obținut sponsorizare pentru trupa lui.

Viața lui Natalie este prezentată în două sensuri în două culori roz și albastru. În realitatea roz, aceasta se mută la Los Angeles împreună cu prietena ei cea mai bună, Cara, și își trăiește viața de vis ajungând unde și-a dorit mereu, pe când în realitatea albastră, aceasta rămâne însărcinată și se mută înapoi la părinții ei.

Totuși, în ambele realități, Natalie își continuă pasiunea de a desena și de a deveni o creatoare de benzi desenate cunoscută, semnificând faptul că orice obstacol ne-ar apărea în cale, noi nu ar trebui sa renunțam la visurile noastre. Acest detaliu este foarte important, deoarece scoate în evidență faptul că, deși viața ne poate pune în situați dificile și de neprevăzut, sacrificiile pe care le-am face nu ar trebui să ne descurajeze în a ne împlini visele. Atunci când îți dorești ceva foarte mult, trebuie să lucrezi ca acest vis să se împlinească, iar perseverență și pasiunea pentru acesta sunt necesare în obținerea lui.

După părerea noastră, acest film evidențiază întrebarea „Ce s-ar întâmpla dacă…?” și pune în lumină faptul că, orice alegere am face și oricât de îngrozitoare ni s-ar părea, coșmarurile vieții se pot transforma în vise plăcute, care ar putea fi cea mai frumoasă perioadă sau experiență din viața noastră.

De asemenea, orice alegere pe care o facem pe parcursul vieții noastre contribuie la atingerea unui scop mai important sau mai mare. Nimic nu este întâmplător, iar aceste alegeri ne pot conduce spre a întâlni cât mai mulți oameni diferiți, de la care să învățam anumite lucruri pe care, fără ajutorul lor, nu le-am fi putut descoperi.

ALEXIA POP, IONELA STURZ

ALEXIA POP și IONELA STURZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: