IASMINA: Povestea lui Jeffrey Dahmer

La momentul acesta, Monstru: Povestea lui Jeffrey Dahmer este serialul numărul unu pe Netflix în SUA, ce a avut premiera pe 21 septembrie 2022.

Poveștile cu crime adevărate au fost întotdeauna un gen popular, dar în ultimii ani au explodat în popularitate, datorită unor emisiuni precum Sunt un ucigaș.

Serialul prezintă viața lui Jeffrey Dahmer de la primii ani până la arestarea sa și condamnarea pentru uciderea a 17 persoane. Dahmer a fost un individ complex și profund tulburat, iar serialul face o treabă bună în a explora diferiții factori care ar fi putut contribui la sadismul său.

De asemenea, prezintă o imagine a victimelor, dintre care multe i-au căzut pradă din cauza vulnerabilității.

Povestea lui Jeffrey Dahmer este un serial bine realizat, care aruncă lumină asupra unuia dintre cei mai infami criminali în serie din America. Drama începe cu încercarea eșuată a lui Dahmer de a o ucide pe Tracy Edwards. Din fericire, Edwards a scăpat și a condus poliția înapoi în apartamentul în care fuseseră comise cele mai îngrozitoare crime ale lui Dahmer.

Serialul explorează apoi istoria lui Dahmer și modul în care acesta a devenit un monstru. Acoperă copilăria sa disfuncțională, adolescența tulburată și coborârea lui treptată în alcoolism și boli mintale.

Merită urmărită povestea acestuia?

Da. Povestea lui Jeffrey Dahmer merită urmărită. Este un serial bine realizat, dar ceea ce ridică această dramă este interpretarea a două personaje centrale. În primul rând, este Evan Peters, care îl interpretează pe Jeffrey Dahmer și este absorbit complet în rol.

Apoi este Richard Jenkins, care joacă rolul tatălui lui Dahmer, Lionel. El oferă o prestație puternică și dramatică, în rolul tatălui care se luptă să se împace cu crimele oribile ale fiului său.

Filmul merită urmărit fie și numai pentru rolurile lui Evan Peters și Richard Jenkins, dar aduce un plus valoros filmelor de gen, oferind perspective asupra minții unuia dintre cei mai infami criminali în serie din America.

Puteți viziona acest serial în zece părți exclusiv pe Netflix. Fiecare episod durează aproximativ 45-60 de minute.

Ryan Murphy și Ian Brennan au dezvoltat această serie împreună. Nick Cave și Warren Ellis au compus și au interpretat muzica serialului. Albumul cu coloana sonoră a fost disponibil în aceeași zi cu programul.

IASMINA SCUTELNICU

IASMINA SCUTELNICU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: