ELISA: Sclavi tehnologici

Trăim într-o lume plină de YouTube, Instagram, Tik-Tok, WhatsApp, Facebook şi multe altele, aşa că am uitat ce înseamnă „Bună, ce faci?” sau „Cum eşti?” şi nu ne mai acordăm timp să scriem o carte poştală sau o scrisoare persoanelor dragi.

Aşa ceva nu mai există în viaţa cotidiană a omului, viaţa pe care ar trebui să o trăim din plin. Tehnologia a devenit atât de înrădăcinată în societate şi în viaţa noastră de zi cu zi, încât ne este foarte greu să realizăm cât de diferită a fost adolescenţa părinţilor noştri, cât de plină de fericire, de armonie, de multe vise care existau în viața lor, cât de entuziasmați erau participând la serbări, concursuri și olimpiade, fără a fi logați de tehnologie.

Foto: Elisa Canalaș

Ne punem întrebarea oare cum am fi noi, dacă am juca rolul părinților noștri? De ce mulți spunem că nu se poate? Cum de a avut tehnologia un impact atât de mare în lumea în care trăim? Adevărul este că a schimbat-o radical. În orice minut al zilei, cu ajutorul Internet-ului și al gadget-urilor de înaltă calitate, ne putem conecta oricând pe rețelele sociale.

Oare suntem mai fericiți așa?

Galopând pe rețelele sociale, aflăm că tehnologia se îndreaptă spre o lume artificială total.

ELISA-MARIA CANALAȘ

ELISA CANALAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: