ALEXIA: Pregătește-te să fii un hotelier de succes!

Hotel Frenzy: Home Design este o aplicație tip joc, care le oferă persoanelor posibilitatea de a-și proiecta propriul hotel.

Inițial, cand am instalat-o, nu mă așteptam sa fie atat de interactivă. Jocul funcționează prin conectare cu Facebook, pentru a nu pierde contul, și să primești diamante bonus pe care ulterior le poți folosi în upgrade-urile necesare pentru camerele de hotel.

Foto: arhiva personală Alexia Călin

Jocul este disponibil pe IOS și Android, este gratis, dar dacă dorești, poți să achiziționezi bani, diamante sau unele abonamente care-ți oferă posibilitatea să ai unele haine pentru caractere și alte bonusuri, cum ar fi „super-puteri“” ” pentru caractere.

Prima dată când deschideți aplicația, trebuie să acceptați termenii și condițiile. În continuare, veți fi introdus într-un tutorial, care va invata ce trebuie să faceți pentru a putea sa va jucati. Coco este camerista hotelului și cateodata mai duce mancare sau ziare clienților. Tom este deținătorul hotelului, el sta mereu la recepție și e la dispoziția oamenilor pentru a le chema un taxi la plecare.

După încheierea nivelului, primiti o stea. Pentru fiecare nivel se obține o stea, în caz ca target-urile nu sunt atinse, cum at fi o suma de bani, sa nu pierzi răbdarea oamenilor, servirea sa fie făcută în timpul acordat de către cazați și curatarea camerelor la timp, nu se mai obține steaua și se pierde o inimioara din cele cinci care se reincarca după o perioada de timp, de la pierderea acestora.

După completarea nivelului și după obținerea stelutei cu acea steluță, se alege obiectul pe care dorești să îl personalizezi și ai trei variante de personalizare. Una dintre ele este gratis, cealaltă, pentru a se putea folosi, trebuie sa urmariti un videoclip (reclamă), iar pentru cea de a treia varianta se pot utiliza diamante.

După ce ați terminat personalizarea camerei, cu banii și diamantele rămase puteți sa faceți upgrade la diferite arii ale hotelului, pentru a îmbunătăți timpul realizării diferitor sarcini.

Personal, aș recomanda acest joc celor care doresc să se pregătească să urmeze o carieră în industria ospitalității, în hoteluri și restaurante, pentru a-si exersa abilitățile necesare acestui domeniu.

ALEXIA CĂLIN

ALEXIA CĂLIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: