ARIS & CAIUS: Darurile artelor marțiale

Cobra Kai este un serial Netflix, care începe cu întâmplările de acum 34 de ani după turneul All Valley Karate. Un fost membru a dojo-ului Cobra kai, Johnny Lawrence, caută un mod de a reveni în jocul karate-ului după înfrângerea sa in finale de către rivalului său Daniel LaRusso, care a avut succes, iar Johnny Lawrence trăind în umbra sa.

Acest serial este o combinație de dramă și comedie, care este in mare parte axat pe luptele de arte marțiale – karate, în descendența unor multe alte filme mai vechi cum ar fi seria Karate Kid.

Cu sezonul 5 recent lansat, serialul a ajuns in România în top 10 și chiar a fost pe primul loc o perioada de timp. Sezonul a adus un pachet nou de acțiune mult așteptată, care a șocat mulți fani, printre care ne numărăm și noi.

Pentru noi, Cobra Kai a fost o adevărată experiență, aducând cu fiecare episod ceva nou, ne-a ținut în continuu suspans și cu sufletul la gură. Un adevărat show care-și merită locul.

Primul episod apărut în 2 mai 2018. Cobra Kai readuce spiritul karate-ului din Karate Kid și sperăm că în viitor această franciză va fi continuată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: