DAIANA & ALEXANDRA: Ghibu sărbătorește regalitatea

La jumătatea lunii octombrie se vor împlini 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria. Dorim și noi, elevi și profesori deopotrivă, să ne raliem la seria de inițiative desfășurate la nivel național cu prilejiul Centenarului Încoronării 15 octombrie 1922 – 15 octombrie 2022, prin mai multe activități ce se vor desfășura în școală pe parcursul mai multor luni.

Printre activitățile preconizate amintim doar câteva: discursuri tematice, recital muzical, expoziție
de artă plastică și fotografie, scenetă de teatru, prezentări Power Point.

„Ne propunem ca prin palentarul de activități să creăm punți între trecut și prezent, între generația tânără de astăzi și cea a străbunicilor noștri, legături necesare pentru cultivarea identității naționale și realizăm toate acestea cu bucurie, pentru a primi o lecție de istorie pe care cu toții ar trebui să ne-o însușim, pentru a ne cunoaște istoria așa cum e ea’’, ne-a declarat doamna prof. Jăhăleanu Violeta.

Din echipa de proiect mai fac parte următorii profesori: Feșnic Luminița, Ivan Livia, Șandor Ioana, Cipleu Nicoleta, Roibu Florica, Cighir Lucia, Carpăn Anca, Stanca Simona.

Le urăm mult succes în acest demers educativ și vom reveni cu mai multe informații în momentul în care se va da startul activităților.

DAIANA POPUȘ, ALEXANDRA AMBRO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: