ALEX & ANTONIO: Rămâne visul

Pe data de 4 iunie 2022, Edward Iordănescu va debuta ca selecționer al României într-un meci împotriva Muntenegrului în campania Nations League.

Acesta are obiectivul de a duce România la Campionatul European din 2024 și la următoarea Cupă Mondială și promite că acest lucru se va întâmpla, dar suporterii echipei nationale și-au pierdut răbdarea după promisiunile neîndeplinite ale selecționerilor care au fost în trecut pe banca României.

Ultimii trei selectioneri  au fost Christoph Daum, Cosmin Contra și Mirel Radoi – toți trei aveau obiectivul de a duce pe România la un turneu final.

Vorbind de Cupa Mondială, acest turneu rămâne pentru cel putin patru ani doar un vis al unui român iubitor de fotbal. Ultima data cand România juca la Cupa Mondiala se intampla in anul 1998, cand pe teren era Generația de Aur.

Să speram că Edi Iordănescu îi va ajuta pe români să-și îndeplinească visul mult dorit și să nu fie considerat un nou antrenor care a dezamăgit.

ALEX HULEA, ANTONIO UNGUR

UPDATE:

Partida dintre Muntenegru și România s-a jucat sâmbătă seară, la Podgorica, în cadrul primei etape a grupelor Ligii Națiunilor. Gazdele au învins cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Mugosa (min. 66), respectiv Vukcevic (min. 87).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: