ALEX & ANTONIO: Pasiunea bate banul

Kylian Mbappe, considerat în momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din lume, este subiectul întregii planete.

Jucatorul de 23 de ani, care după o perioadă de mai bine de un an în care nu a oferit detalii privind viitorul său, și-a prelungit contractul cu echipa lui actuală, Paris Saint-Germain (PSG), în ciuda nemulțumirii fanilor și staff-ului celor de la Real Madrid, care erau convinși că jucatorul li se va alătura în vară liber de contract.

Kylian Mbappe

Jucatorul francez a spus de nenumărate ori că Real Madrid este echipa la care visează să joace încă din copilarie, așa ca la finalul acestui sezon ar fi devenit liber de contract, avand cale libera sa semneze cu Real.

Dar, spre dezamăgirea fanilor lui Real, Mbappe a acceptat propunerea lui PSG, semnand un nou contract valabil pana in vara anului 2025, cu un salariu anual de 50 de milioane de euro, plus o primă de instalare de inca 130 de milioane.

După ce a semnat, putem spune că jucatorul își va umple buzunarele, dar nu va mai fi văzut drept un jucător care joacă fotbal din pasiune.

ALEX HULEA, ANTONIO UNGUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: