WhatsApp nu va mai funcționa pe unele modele iPhone

WhatsApp nu va mai funcționa pe unele modele iPhone, pentru că aplicația nu va mai oferi suport tehnic pentru anumite dispozitive iOS.

WhatsApp selectează acum tipurile de smartphone-uri pe care să le folosească.

WhatsApp avertizează utilizatorii că trebuie să actualizeze sistemul iOS pentru a continua să folosească platforma. Aplicația nu va mai funcționa pe iOS 10 și iOS 11 începând cu 24 octombrie 2022.

Dispozitivele Apple care continuă să folosească aceste versiuni ale sistemului de operare sunt iPhone 5, iPhone 5c.Acestea nu vor putea accesa actualizarea sistemului de operare. Ca urmare, utilizatorii care le dețin nu vor mai folosi platforma WhatsApp. Utilizatorii care au iPhone 5s, iPhone 6 sau iPhone 6s, ce au iOS 12 sau variante mai recente vor avea în continuare acces la platformă. Pe WhatsApp Help Center, compania susține deja că utilizatorii iPhone trebuie să actualizeze sistemul de operare la iOS 12 sau versiuni mai recente. Utilizatorii Android trebuie să aibă sistemul de operare OS 4.1 sau variante mai recente.

Altfel, WhatsApp nu va mai funcționa nici pe unele modele Android. Oricine utilizează aceste versiuni ale sistemului de operare este îndemnat să-și actualizeze telefonul până la data limită de 24 octombrie pentru a se asigura că poate folosi în continuare Whatsapp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: